El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arran ocupa la conselleria de Salut

Arran ha ocupat aquest dijous la conselleria de Salut. La formació jove de l’esquerra independentista ha entrat aquest matí al pati que hi ha a la seu del departament del districte de les Corts de Barcelona. Aquesta acció té l’objectiu de denunciar “l’empitjorament de la salut mental del jovent“. De fet, s’han organitzat diversos actes per tractar aquesta qüestió. “Estar malament no és culpa nostra” és el lema d’aquesta mobilització.

La formació ha publicat al seu compte de Twitter un llistat de les activitats preparades per aquest dijous, i hi apareixen xerrades que critiquen l’ús de psicofàrmacs per tractar problemes o patologies relacionades amb la salut mental i també d’altres converses que miren d’explicar de manera més genèrica què és la salut mental.

Joves fent Body Combat durant l'ocupació de la conselleria de Salut per part d'Arran | Cedida
Joves fent Body Combat durant l’ocupació de la conselleria de Salut per part d’Arran | Cedida

Arran també ha organitzat activitats relacionades amb l’oci i l’esport, i ha organitzat partits de vòlei, així com classes de Body Combat. També han organitzat un esmorzar, així com activitats musicals. De fet, han preparat actuacions d’Al·lèrgiques al pol·len, el Pony Pisador i Petit Kaos, així com l’actuació del cor popular de Ciutat Vella KdeBarri.

L'ocupació de la conselleria de Salut per part d'Arran | Cedida
L’ocupació de la conselleria de Salut per part d’Arran | Cedida

La intenció d’aquesta mobilització era, entre d’altres coses, presentar la nova campanya política d’Arran ‘Ho volem tot‘, que té la intenció de “denunciar el creixent malestar entre el jovent causat per la crisi econòmica i els efectes socials de la pandèmia de la Covid-19”. La portaveu de la formació juvenil, Marina Gispert, ha declarat que “som una generació que cada dia té menys expectatives de futur i que es veu obligada a viure l’angoixa d’un present que ens ofega i que ens manté en una inestabilitat i incertesa constant“. “Ens hem cansat de demanar els engrunes, ara ho volem tot”, ha sentenciat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a desembre 09, 2021 | 13:31
    Doctor Strangelove desembre 09, 2021 | 13:31
    Només són ninis, ni cas! Els joves de veritat estan estudiant o treballant per fer-se un futur, no pas com aquesta colla de comunistes desinformats. Doc.
  2. Icona del comentari de: Clara a desembre 09, 2021 | 18:33
    Clara desembre 09, 2021 | 18:33
    Vaaal! Ja era hora que reconeguessin que estan com un llum. La llàstima és que diguin que és per culpa d'altres com si les substàncies que es fumen entre altres consums no hi tinguessin res a veure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa