Antifrau investiga el contracte de Salut amb Ferrovial pel rastreig de casos

El denunciant assegura que el contracte es va donar a dit perquè el germà de Junqueras treballa a l’empresa

L’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha començat a investigar el contracte del Departament de Salut amb Ferroser, filial de Ferrovial, per fer el seguiment de casos de covid per possible “destinació il·legal de fons públics”. La denúncia assenyala que l’empresa va ser “contractada amb un pressupost de més de 17 milions d’euros” amb personal “no qualificat i sense experiència mèdica”, i sostenia que el gestor és Roger Junqueras, germà del líder d’ERC, Oriol Junqueras. A partir d’això, considerava la consellera de Salut, Alba Vergés, culpable d’atorgar de forma “directa i sense concurs públic” aquests contractes. Qui va interposar la denúncia a principis de desembre cap a la conselleria que encapçala Alba Vergés va ser el propietari d’una establiment de restauració de Girona després d’observar possibles irregularitats. Després d’un estudi de versemblança dels fets denunciats, ara s’inicia la investigació.

En la notificació d’Antifrau de l’inici de les actuacions d’investigació, s’indica que “dels fets denunciats i de l’anàlisi dels mateixos s’ha pogut deduir un possible cas concret d’ús o destinació il·legal de fons públics o qualsevol altre aprofitament irregular derivat de conductes que comportin conflictes d’interessos o l’ús en benefici privat d’informacions derivades de les funcions pròpies del personal al servei del sector públic”, segons ha avançat el ‘Diari de Girona’ i ha confirmat l’ACN. Tot i això, des d’Antifrau també es deixa clar que l’inici de la investigació dels fets denunciats “no prejutja els mateixos ni implica cap posicionament inicial de l’Oficina Antifrau al respecte”.

Comentaris

  Junqueras, un delinquent comu, 18/02/2021 8:35 pm
  Junqueras, encara no has dimitit, porqueria Milletista? Soc honrat deia el mossen ferrovial, quin fastic el sotanero quinqui
  Groc 18/02/2021 8:25 pm
  Ja era hora !!! Es va denunciar i ERC erre que erre adjudicant a dit el contracte al Junqueras2. Com se li’n dii d’aixó ? ERC mans netes ????
   Andrew 18/02/2021 8:54 pm
   Cain mato a Abel cap de ruc i eren germans
  ERC.COLAU, CORRUPCIO DESCOMUNAL 18/02/2021 6:17 pm
  Ja es hora, pero han esperat les eleccions, oi Junqueras y hermano? I Antifrau i el Sindic dels Comuns (Ribo) com es que no investiguen Desc observatorio que es el niu mes descomunal de Corrupcio Colau, pagant amb subvencions municipals BCN a la trama de delinquents. Milions i milions robats, i NO PASA NADA DE NADA. En Millet es calderilla davant 3l FRAU.COLAU.DESC
  56
  13
  Respon

Nou comentari