Álvarez de Toledo diu que a Catalunya s’està produint un “cop separatista”

La diputada del PP Cayetana Álvarez de Toledo assegura que Catalunya té “una Generalitat en estat de cop permanent”. En una entrevista a l’ABC, la diputada popular parla de “cop separatista” a Catalunya i diu que cal una “reagrupació de tot l’espai constitucionalista”. “El nacionalisme no ha aconseguit netejar el cervell i els cors dels catalans”, afirma, descrivint com una “esperança” que Catalunya, segons ella, “estigui trencada en dos”.

A banda, segons la popular, el líder del partit, Pablo Casado “no ha de tenir por” de la presidenta madrilenya Isabel Díaz Ayuso ni “cedir principis” a Vox. Álvarez de Toledo afirma que sent “absolut estupor” per les discrepàncies al PP al voltant de la presidència del partit a Madrid. “No té cap sentit, és una batalla estèril que no porta enlloc, perjudica el partit i ningú ho entén”, diu. Segons ella, Ayuso genera “il·lusió”.

Sobre el secretari general Teodoro García Egea, amb qui té un enfrontament obert, la diputada diu que la seva manera de gestionar el PP és “indesitjable”.

També s’ha pronunciat sobre Pedro Sánchez, afirma que “no presideix un govern, sinó un procés de destrucció de l’ordre constitucional i del llegat de la Transició”.

Comentaris

  Guaita-que-fan-ara Novembre 27, 2021 | 13:48
  Que més voldríem els catalans, mentrestant hi han "pàxares" com aquesta que ens situen al cel només de paraula.
  La vident Novembre 27, 2021 | 13:51
  Ojalà tigui tot la raó del món.
  Ocell Negre Novembre 27, 2021 | 15:10
  Quin dia reb a la seu del PPC de Barcelona als votants que la van votar, o es que tenen d'anar a veurela a Madrid. Quina pena de vots perduts. Au tornis al seu altre pais l'Argentina que alla si que necesiten personatjes com voste.
  Baix Empordanes Novembre 27, 2021 | 15:10
  Quin dia reb a la seu del PPC de Barcelona als votants que la van votar, o es que tenen d'anar a veurela a Madrid. Quina pena de vots perduts. Au tornis al seu altre pais l'Argentina que alla si que necesiten personatjes com voste.
   Ray Novembre 27, 2021 | 15:27
   Ha quedat a la seu del PPC el mateix dia amb els embaixadors que van reconeixer la república catalana, entre tots seran una multitut
  Que trist Novembre 27, 2021 | 16:07
  Com us agrada fer d'altaveu del feixisme. Suposo que va inclos al contracte de publicitat dels bancs.
  RAMON A Novembre 27, 2021 | 17:02
  No va saber aprofitar el temps que va viure a Catalunya per millorar una mica
  Ricard Novembre 27, 2021 | 18:31
  Veig que el Sr. Illa la podria fitxar perfectament.
  Mala pècora Novembre 27, 2021 | 23:44
  La cayefacha, ah de vendre fum, el seu llibre i evidentment l'antidemocracia franquista, i com no mal parlant de Catalunya

Nou comentari