Alejandro Fernández no s’amaga: “Són uns resultats molt dolents”

És la pitjor nit electoral de la història del PP català

El Partit Popular de Catalunya, liderat per Alejandro Fernández, ha obtingut els pitjors resultats de la història en unes eleccions a la Generalitat amb tres escons i poc més de 100.000 vots, que suposen menys d’un 4% del total. Fernández ha estat dels primers en comparèixer, just després dels Comuns, i, assumint la derrota i sense “amagar-se”, com ell mateix ha dit, reconeix la patacada: “Són uns resultats molt dolents, perquè no hem complert els nostres objectius: créixer i obtenir grup parlamentari propi”.

El líder del PP català s’ha excusat en la pandèmia: “Les circumstàncies no ens han ajudat”. Tanmateix, ha reconegut la tasca del seu equip i ha assegurat que “la campanya s’ha desenvolupat molt bé”. De cara al futur, Fernández afirma que “hem de gestionar el resultat que tenim i vull enviar un missatge de tranquil·litat i serenitat”. A més a més, considera que “segueix sent imprescindible un projecte europeísta, constitucionalista i liberal per a Catalunya”, el qual, creu, “s’ha quedat a casa durant aquestes eleccions”.

El Partit Popular ha estat un dels grans derrotats de la nit. Si en les darreres eleccions ja havien assolit uns resultats residuals, amb quatre escons, la plantofada a aquests comicis ha estat superior i n’han perdut un més. L’objectiu d’assolir el grup parlamentari propi queda, doncs més lluny que mai i, juntament amb Ciutadans, han vist com Vox els han avançat per la dreta, i mai més ben dit.

Més informació

Comentaris

  massa poc 15/02/2021 11:55 am
  alejandro ferñandez, t'ho mereixes, t'ho has ven guanyat
  No enganyeu a ningú, tothom sap el què sou! 15/02/2021 9:54 am
  Se'ls estan passant tots els seus engendres a Vox, doncs els feixistes són els mateixos, només canvien el color de l'estampeta del Generalissimo.
  Pere Punyetes Casadebò 15/02/2021 8:33 am
  "no se n'amaga": el català correcte, passa'l
  ALF 15/02/2021 12:35 am
  Ostres podeu anar amb sidecar amb la minipollos
  La bèstia se us ha menjat 14/02/2021 11:34 pm
  La vareu desfermar vosaltres perquè mengés independentistes i ho esteu pagant amb la vostra pell

Nou comentari