Carrizosa: “Seguirem defensant el constitucionalisme des del centre i la moderació”

El líder de Ciutadans a Catalunya atribueix la patacada a que "el constitucionalisme s'ha quedat a casa"

Carlos Carrizosa, el candidat de Ciutadans aquest 14F, ha comparegut acompanyat per Arrimadas per analitzar la patacada que ha patit el partit taronja. La davallada de Ciutadans ha estat històrica: han perdut fins a 30 diputats. Carrizosa ha lamentat la baixa participació que ha permés que l’independentisme hagi superat el 50% dels vots i ha avisat que “el separatisme no representa la majoria de la societat”. El líder del partit taronja a Catalunya ha promés seguir “mobilitzant el constitucionalisme que avui s’ha quedat a casa” i ha recalcat que el partit “seguirà fent el mateix que ha fet des del 2006: defensar el constitucionalisme des del centre i la moderació”.

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha expressat aquest diumenge la seva “tristesa” després d’haver constatat que “el separatisme surt reforçat” de les eleccions al Parlament. “S’acosten anys durs amb el resultat d’aquestes eleccions perquè el separatisme, malgrat no tenir majoria, ha vist reforçada la seva majoria parlamentària”, ha lamentat davant dels mitjans. Arrimadas ha comparegut al costat del candidat de Ciutadans a la Generalitat, Carlos Carrizosa, i ha garantit que el partit seguirà sent “veu i refugi del constitucionalisme”. Arrimadas ha convocat una reunió d’urgència del comitè executiu de Ciutadans per analitzar la patacada del partit taronja, que ha perdut un milió de vots respecte els comicis del 2017.

Comentaris

  massa poc 15/02/2021 11:57 am
  encara han tret un resultat, una miqueta bo, han fracassat si, molt si, però és mereixien més au corre carrichoza, atansadas, grau, facha martin blanco, a fer números de com pagareu les factures, el lloguer de les seus, etc etc ...
  rd 15/02/2021 9:49 am
  pringat i mala persona
  Segur que tant ell, com l'Arrambades 15/02/2021 9:49 am
  No entenc per què intenten dissimular, tothom sap que són els mateixos que Bocs, però amb un altre nom, i que el seu somni humit és acabar amb tots els catalans que no tinguin una foto del Caudillo a la tauleta de nit.
  Albert Berrio 15/02/2021 9:02 am
  Ciutadans és un partit ultranacionalista amb un únic objectiu que és acabar amb la immersió i la normalització lingüística. Fins ara era el menys moderat de l'arc parlamentari.
  Ton 15/02/2021 2:11 am
  Us heu fotut una santa hòstia per ser una colla d'indignes i res més.
  Pepe 15/02/2021 12:31 am
  Eres un mediocre fracasado. Ten un poco de digbidad t largate
  Àngel Drach 15/02/2021 12:00 am
  Centre i moderació? és de centre i moderat, aquest individu? Com que l'independentisme no te majoria? Fora aquesta xurma!
  fat boy 14/02/2021 11:34 pm
  Son com el Mario Conde, durant un temps el van deixar robar i campar-la, pero quan els amos es van afartar es va acabar el recreo.
  Vendetta 14/02/2021 11:25 pm
  Blalabla jjjaa adeu colos adeu jojojo

Nou comentari