Nou tractament intensiu de bellesa facial

Mercadona llança aquest Nadal el programa intensiu de 14 dies 'Reactiva la teva pell', amb ampolles concentrades indicades per a tot tipus de pells

L’ordre d’aplicació comença amb les ampolles detox antipol·lució, que protegeixen de la contaminació i de la llum blava dels dispositius electrònics, com ara ordinadors i telèfons mòbils. Seguidament s’apliquen les ampolles de tractament antiestrès per calmar la pell, que aporten suavitat i frescor, i les hidratants, que també suavitzen les arrugues per la seva acció d’ompliment.

A continuació, les ampolles amb efecte regenerador promouen la creació de col·lagen i elastina, seguides de les de fermesa i elasticitatantiarrugues i lluminositat. Cadascuna d’aquestes set cures s’aplica durant dos dies.

L’empresa VIOKOX és el proveïdor Totaler d’aquest producte, que elabora al seu centre de la localitat valenciana de Picassent. L’empresa es troba en un procés de creixement, en què ha renovat la maquinària, ha ampliat la capacitat envasadora de pots i ampolles, i ha implantat un sistema de visió artificial per al control de l’etiquetatge.

Nou comentari