Terrassa celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Acte de benvinguda amb onze escoles participants

Acte Terrassa Ciutat Educadora a la plaça del Progrés
Acte Terrassa Ciutat Educadora a la plaça del Progrés | Aj. Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha donat aquest divendres la benvinguda a les escoles participants a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que enguany se celebra sota el lema “Impliquem-nos! Fent carrer, Fem ciutat!”. Durant l’acte, que ha tingut lloc a la plaça del Progrés, representants dels centres educatius han llegit un manifest per al Dia Internacional de la Ciutat Educadora i l’alumnat ha participat en diversos tallers i activitats. A l’acte han assistit també membres de la  Corporació Local.

Les 11 escoles participants (Tecnos, Delta, Cingle, França, Joaquima Vedruna, Lumen, El Cim, El Vallès, Serra de l’Obac, Ramon Pont i Antoni Ubach) i els prop de 400 alumnes d’educació primària participants a la jornada formen part de la Xarxa per la Sostenibilitat de Terrassa (XEST) i han treballat durant l’última setmana el Joc del Caminòmetre, una iniciativa, que es fa des del curs 2010-2011 i que té per objectiu conscienciar l’alumnat del mitjà de transport que utilitzen per anar a l’escola, així com incentivar que facin els desplaçaments en transport públic (autobús i tren) i/o transport actiu (a peu, en bicicleta o patinet) durant la resta de l’any.

Després de més de 25 anys de recorregut, l'Associació Internacional de Ciutats Educadores va acordar fixar el dia 30 de novembre com a Dia Internacional de la Ciutat Educadora, amb l’objectiu de crear consciència a escala mundial de la importància de l'educació com a motor de canvi i sumar nous aliats en favor d'aquest model de ciutat.


Comentaris
Dori
I mentrestant alumnes en barracons. PSC i Sr. Vega sou uns hipòcrites.

envia el comentari