El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat esfereïdor de l’exdona d’El Yoyas: “Dormia amb un llapis afilat al costat per defensar-me”
  • CA

L’exdona de Carlos Navarro, conegut públicament com El Yoyas, ha concedit una entrevista poc després de saber-se la condemna de l’exconcursant de Gran Hermano: sis anys de presó per haver comès sis delictes contra ella i els seus dos fills en comú. Fayna, que el va conèixer en el reality, ha relatat a Lecturas l’infern que va passar al seu costat.

“Em sento alleugerida per la condemna, però no contenta. Hi ha tristesa i molt de dolor. L’amor cap als meus fills va ser el que em va fer trencar amb Carlos. No podia permetre que veiessin allò… La meva filla em demanava que el denunciés…”, confessa.

Fayna reconeix que li fa molt de pudor explicar-ho, però considera que el seu testimoni pot ajudar altres dones en la mateixa situació: “Moltes vegades dormia amb els meus fills, ell entrava a l’habitació i em feia fora d’allà. Una vegada em va arraconar contra la paret, va posar el seu front fregant el meu i em va agafar del coll. Les nits següents van dormir amb un llapis afilat al costat per defensar-me. Si hagués agafat un ganivet, hauria admès que estava en perill real… Però una part de mi mateixa no ho volia admetre”.

Fayna i Carlos ‘El Yoyas’, entrevistats a ‘Socialité’ / Telecinco

Carlos Navarro es troba en llibertat, però té prohibit apropar-se o comunicar-se amb la seva exparella i els seus fills. Un malson que, afortunadament, Fayna va poder deixar enrere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa