El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos ‘El Yoyas’, condemnat a sis anys de presó per maltractar Fayna i els seus fills
  • CA

El Jutjat penal Número 5 de Las Palmas de Gran Canaria ha condemnat a Carlos Navarro, més conegut com ‘El Yoyas’, exconcursant del programa de televisió ‘Gran Hermano’, com a autor de set delictes, sis d’ells consumats en la persona de la seva exdona -Fayna, també excorcunsant del programa de Telecinco-, i dels seus dos fills (tots dos menors d’edat), així com un setè perpetrat contra la nova parella de la seva exdona.

La sentència el condemna a gairebé sis anys de presó després de declarar provat que Carlos N.M., de 44 anys, és autor d’un delicte de maltractament habitual en l’àmbit familiar, pel qual se’l condemna a dos anys de presó, així com a quatre anys de prohibició per a portar armes, a més de quatre anys d’allunyament i incomunicació amb la seva exdona i els seus fills, i també a altres quatre de privació de la pàtria potestat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Canàries (TSJC).

Així mateix, la sentència li suma altres quatre delictes de lesions en l’àmbit familiar, imposant per cadascun d’ells 11 mesos de presó, a més de la prohibició de portar armes durant dos anys i vuit mesos, així com dos anys d’allunyament de la seva exdona.

També se’l condemna per un delicte lleu d’amenaces sobre la nova parella de Fayna, pel qual haurà de pagar 540 euros i se li imposa la prohibició d’acostar-se a l’amenaçat durant sis mesos i, finalment, un delicte lleu de vexacions a la seva exparella, pel qual haurà de pagar 360 euros de multa i estar tres mesos sense acostar-se a ella ni comunicar-se per qualsevol mitjà.

Finalment, la resolució obliga l’acusat a indemnitzar a Fayna amb 8.000 euros i als seus dos fills amb 4.000 pels danys causats. Aquesta sentència és susceptible de recurs davant l’Audiència de Las Palmas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa