El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | Pablo Díaz assalta el pot de Pasapalabra després de 53 segons d’infart
  • CA

La d’avui estava cridada a ser la gran nit de Pasapalabra. El programa, tot i anunciar fa uns dies que Pablo Díaz aconseguiria el pot, ha volgut mantenir el suspens fins al final. Per això no ha estat fins gairebé les onze, en un programa especial que s’ha emés a les 22h, quan el tinerfeny ha assaltat el pot enduent-se gairebé dos milions d’euros (1.828.000€)

El concursant havia encertat les altres 24 paraules del rosco i només li faltava respondre correctament a la lletra X. La definició era: Príncep o magistrat suprem a la república de Venècia. Ha estat llavors quan el nerviosisme s’ha apoderat del públic del plató, que no podia evitar contenir l’alè. 53 segons d’infart en què el concursant, visiblement nerviós, amb la respiració agitada i suant, no rumiava gens la resposta abans de llançar-se i encertar amb la paraula Dux. Quan Roberto Leal, després d’uns segons de suspens, ha cridat “Sííí”, i Pablo ha començat a plorar emocionat. El presentador ha corregut a abraçar-lo. Els dos han estat plorant abraçats durant uns quants minuts. El moment exacte en què Pablo guanya el pot es pot veure clicant aquí.

Posteriorment Pablo abraçava el seu contrincant sense deixar de plorar. El concursant ha assegurat amb la veu entretallada per l’emoció que el programa ha estat “l’experiència de la meva vida” i ha dit que “més enllà dels diners el fan sentir com a casa”. Abans d’acabar el programa han trucat a l’àvia de Pablo, Conxita, que el va encoratjar a participar. Emocionada i plorant li ha dit “t’ho has merescut, felicitats amor. Escapa’t de Madrid que estic plorant”. El concursant ha agraït per telèfon als seus pares que li hagin donat sempre suport i els ha donat la bona notícia entre plors. “T’ho mereixes perquè saps el que és l’esforç. Es pot gaudir estudiant i aprenent”, li han dit els pares.

Feia més d’un any que aquest violinista intentava completar el rosco per endur-se el gran premi. En el camí, Pablo s’havia anat imposant a multitud de rivals i ja acumulava 215.400€. Per això, els telespectadors confiaven que aconseguís endur-se el premi, com finalment ha ocorregut. De fet, en dotze ocasions anteriors ja s’havia quedat a només un encert de guanyar el pot.

Els diversos intents en què el concursant ha pogut endur-se el pot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa