El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una presentadora de ‘Divinity’ esclata després de rebre amenaces i insults per parlar en català
  • CA

 

La presentadora del programa ‘Cazamariposas’ de Divinity Núria Marín ha estat insultada després de penjar un vídeo en català al seu Instagram. En el vídeo, on apareix amb el també presentador Nando Escribano, tots dos expliquen -en català- que el diumenge 18 de febrer es presentarà la Festa Posa’t la Gorra contra el càncer infantil, a Lleida. I després de rebre insults i amenaces, la presentadora s’ha queixat contundentment en diversos vídeos al seu Instagram ‘Stories’. “Estic flipant amb comentaris que deixa la gent al meu darrer vídeo d’Instagram. Sembla que ha molestat que el vídeo estigui fet en català. I això que l’explicació està en català i castellà. Des de que tinc Instagram tot ho faig en castellà perquè crec que és la llengua que parlen la majoria dels meus seguidors. El vídeo està en català perquè l’esdeveniment serà a Lleida. I que jo sàpiga el català també és una llengua oficial en tot el país, i com que l’esdeviment es produirà a Lleida i serà en català, he pensat que la gran majoria de gent que vindrà parlarà català”, s’ha justificat Marín.

A més, també ha explicat que li saben greu els comentaris perquè, “fins i tot quan parlo amb la meva neboda als ‘stories’ d’Instagram, parlo en castellà perquè tots ho pogueu entendre, quan jo amb ella parlo sempre en català, o amb la meva família”, i s’ha queixat: “No entenc a què ve aquesta resposta”. Alhora, ha proposat als que l’han insultat i criticat: “Potser en comptes d’insultar o fer comentaris que fomenten l’odi, podríeu demanar-me si em sabria greu pujar el vídeo en castellà. I ho faria. Però no crec que aquest sigui el lloc per fer política i vendre aquest tipus de missatges”. A més, s’ha dirigit explícitament a tots aquells que l’estan amenaçant amb deixar-la de seguir: “Us ho agraeixo, no vull que em segueixi gent que pensa així, i tan tancada. Són ganes de ficar merda, i us ho dic en castellà perquè m’entengueu”. Tot i això, Marín també ha tingut paraules d’agraïment per aquells que li han donat suport. 

 

Aquest és el vídeo en català que Núria Marín ha penjat al seu Instagram i que ha provocat amenaces i insults per part d’alguns usuaris:

 

 

El diumenge 18 de febrer presentarem la Festa del Posa’t la Gorra contra el càncer infantil! Us esperem de 10:00 a 14:00 a la Seu Vella amb moltes sorpreses! Gràcies @desigual pel disseny de les gorres! @posatlagorra @afanoc_org #posatlagorra #lluitemcontraelcancer El domingo 18 de febrero presentaremos la Fiesta Posa’t la Gorra contra el cáncer infantil. Os esperamos de 10:00 a 14:00 en la Seu Vella con muchas sorpresas… Gracias @desigual por el diseño de las gorras! @posatlagorra @afanoc_org

Una publicación compartida de Nuria Marin (@nuriasecret) el

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa