El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una extia d’Anabel Pantoja: “Té gelos de Chabelita des que Isabel la va adoptar”
  • CA

La setmana passada els espectadors de Telecinco van poder veure ‘Anabel al desnudo’, el documental d’Anabel Pantoja on diferents professionals analitzaven la trajectòria professional de la neboda d’Isabel Pantoja en els mitjans de comunicació i xarxes socials. Però hi ha algú més que vol parlar. Es tracta de Marta, qui fos parella de Juan Pantoja, oncle d’Anabel, que decideix destapar el seu costat més fosc.

Marta no dubte en parlar pel programa ‘Socialité’ i titllar a Anabel Pantoja de manipuladora i de tenir gelos de la seva cosina, Isa, quan aquesta va ser adoptada per la cantant perquè “li havia tret el seu paper”. “Prepotent”, “no és de fiar”, “tracta a la gent com si fossin esclaus seus…” Marta no té objeccions a l’hora d’opinar sobre Anabel.

A més, segons l’exparella de Juan Pantoja, Anabel “ha fet al que ha volgut” durant anys amb el seu cosí Kiko Rivera, i afirma que ella és còmplice de la seva tia: “És una noia diabòlica“, afegeix. Per si això fos poc, els músics i fans de la Pantoja estarien ja cansats de l’actitud, els aires i presència de “la nedoa”: “Estan farts d’ella”.

I és que l’actitud d’Anabel Pantoja amb els músics i els fans de la cantant ha estat tan altiva (els ha arribat a cridar) que la mateixa Isabel ha hagut de parar-li els peus i dir-li que frenés en sec, cridant-li l’atenció i fent-li un gest amb la mà. Arran d’això, els fans de l’artista l’anomenen “dèspota”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa