El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Anabel Pantoja compleix la seva cara promesa al xicot
  • CA

Anabel Pantoja ha complert amb la promesa que li va fer a la seva nova parella a Hondures quan participaven al reality Supervivientes. Només aterrar a Madrid, Yulen Pereira i la neboda de la Pantoja han anat de compres i ella li ha fet un regal de 800 euros. Què li haurà comprat? Justament abans que Anabel Pantoja agafés un AVE a Sevilla per retrobar-se amb els seus pares i la seva tieta Isabel Pantoja, que acaba de complir 66 anys, els dos van anar de compres i ella es va deixar aquest dineral com li va prometre a la illa.

Anabel Pantoja li ha comprat unes bambes Balenciaga, tal i com li va prometre mentre participaven al concurs de supervivència. Aquestes bambes són exclusives i tenen un preu de 800 euros, el que ha escandalitzat molts usuaris de les xarxes socials. A banda de Balenciaga també van visitar totes les botigues d’Inditex, tot i que la bossa que duien era de la marca exclusiva. Les bambes que li ha regalat a la seva nova parella són un model lleuger i modern amb sola track i malla. El seu preu, però, és prohibitiu per la majoria de butxaques, tot i que el que ha guanyat en el concurs ho compensa.

Un a Menorca i l’altra a Sevilla

El campió d’esgrima ja les exhibeix a les xarxes socials. De fet, se les ha posat per fer el seu viatge a Menorca, on està intentant desconnectar de tot el que ha viscut a Hondures mentre la seva parella passa uns dies a Sevilla. En declaracions a la premsa Yulen Pereira ha dit que està convençut del que van viure a Hondures. “Ara ha de marxar a un cumple, però ha d’anar a disfrutar-lo i ens veurem aviat”, va dir justament abans que Anabel Pantoja agafés l’AVE en direcció a la seva ciutat natal.

Comparteix

Icona de pantalla completa