Tamara Falcó, “superfan” d’Almeida i detractora de Pablo Iglesias: “Com finança el seu partit?”

La marquesa deixa clara la seva postura política en una entrevista molt cridanera

Tamara Falcó mai no ha tingut pèls a la llengua. La filla més natural i simpàtica d’Isabel Preysler s’està mostrant més transparent que mai des que col·labora com a tertuliana a El Hormiguero. La marquesa no es talla a l’hora d’opinar i de revelar com viu en el seu món luxós i adinerat. Aquesta setmana ha concedit una entrevista a Vanity Fair en la qual denuncia que la van acomiadar de diverses campanyes de publicitat quan es va engreixar 20 kg, així com també ofereix la seva opinió més política.

Ha estat en aquesta conversa on ha reconegut que és “superfan” d’Almeida, l’alcalde de Madrid. Explica que ha sopat a casa seva en diverses ocasions i que considera que és un polític bo i “molt intel·ligent”.

I d’aquí, a tornar a reconèixer que és monàrquica: “El meu pare sempre deia que moriria pel rei i jo també sóc monàrquica. No hi ha res més maco que oferir la vida per algú. M’agradaria pensar que sí que ho faria, però mai no m’he vist en la tessitura”. L’aristòcrata ha defensat la gestió que està fent l’Ajuntament de Madrid durant la pandèmia, encara que ha deixat clar que no creu que tothom ho estigui fent bé. El principal perjudicat? Pablo Iglesias: “No vull parlar sobre el seu gust estilístic. Crec que hi ha altres temes més prioritaris, com d’on treu els fons per finançar el seu partit”.

Més clara impossible, Tamara Falcó ha estat entrevistada a El Hormiguero sobre la inesperada separació del seu germà Julio José Iglesias Jr.: “M’incomoda molt que em pregunteu això… Jo estimo molt a la meva cunyada. És un moment difícil i no vull parlar d’això per no ferir els seus sentiments. No és la meva separació, així que només diré que els estimo molt als dos”.

Nou comentari