El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tamara Falcó, sense filtres: “Em van acomiadar per haver-me engreixat 20 kg”
  • CA

Tamara Falcó és la protagonista de la portada de Vanity Fair d’aquest mes de març. La marquesa de Griñón reconeix que travessa un dels millors moments de la seva vida, encara que no oblida els problemes que ha hagut de superar per arribar fins aquí. Un dels que més l’han marcat? El seu augment de pes en el 2016, quan va engreixar-se 20 kg: “En aquella època esmorzava filets… La mala alimentació i la inestabilitat emocional em van fer engreixar molt. Em mirava al mirall i no em reconeixia”.

El canvi físic de Tamara Falcó va generar-li problemes a la feina / Europa Press

El pitjor de tot plegat és que reconeix que aquell canvi físic va afectar la seva feina: “Ho vaig passar molt malament perquè molts contractes que tenia van caure. Algunes marques em van dir que no era el que requerien els seus productes… Em van penalitzar. Jo intentava justificar-los, però tinc dubtes sobre si era ètic que m’acomiadessin per haver-me engreixat“. Afortunadament, va superar aquella crisi d’estrès i va recuperar la seva autoestima: “Tinc un consultor espiritual i un psicòleg que m’han ajudat a descobrir moltes coses sobre mi mateixa”.

Tamara posseeix una de les fortunes més importants d’Espanya, però assegura que no es considera rica: “No em puc queixar perquè les coses em van bé, però rica és una altra paraula. Dono relativa importància als diners. Crec que és més fàcil que Déu t’ajudi si t’enxampa treballant. M’agrada viure bé i tenir capricis, però és perquè treballo durament”.

La filla d’Isabel Preysler s’atreveix a parlar de política: “Els polítics d’ara, exceptuant als de Madrid, no estan tan preparats com abans. Abans volien fer alguna cosa per al nostre país, no només buscar poder. L’excepció més concreta és el cas d’Almeida, el nostre alcalde, de qui sóc superfan. Té uns valors meravellosos. He sopat a casa seva algun cop i em sembla tan intel·ligent, tan format i amb un gran sentit de l’humor. El veig íntegre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa