Julio Iglesias Jr. i Charisse es divorcien després de 16 anys junts i inicien una guerra per la mansió

El fill de Julio Iglesias i la model han decidit separar-se per sorpresa, el que els col·loca a primera línia mediàtica

El 2021 ha començat carregat de separacions entre els famosos espanyols. L’últim divorci que s’ha conegut? El de Julio José Jr. i Charisse Vehaert. El fill de Julio Iglesias i la seva dona han decidit separar-se després de 8 anys de casats i 16 anys junts. La parella, sempre molt discreta, només feien que declarar el seu amor públicament sempre que tenien ocasió. La model hauria presentat la sol·licitud de divorci el passat estiu, segons informa el diari ABC, però la notícia no s’ha filtrat fins ara.

Charisse hauria assegurat que el seu matrimoni estava “irremeiablement trencat”, unes declaracions impactants que arriben poc després de saber-se que han iniciat una guerra als jutjats per repartir-se els béns. La model demanaria un repartiment equitatiu dels béns que van obtenir durant el matrimoni, l’ús exclusiu de la mansió familiar de Florida en la qual residien fins ara i una pensió compensatòria per poder mantenir el nivell de vida. Com ho justifica? Dient que va abandonar la seva carrera com a model per dedicar-se al seu marit i a la seva casa. A més a més, sembla que Clarisse hauria deixat clar que lluitarà per la custòdia de la seva gossa.

Julio José Jr. i Charisse, a la inauguració d’una botiga / Europa Press

La parella no havia tingut fills, encara que havien reconegut públicament que en volien tenir. L’última vegada? El març del 2020, quan el cantant va assegurar que els encantaria ampliar la família. Una separació molt sorprenent i inesperada que podria derivar en un divorci complicat en els jutjats.

Nou comentari