El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Unes fotos confirmen la relació de Susanna Griso amb un empresari català
  • CA

Susanna Griso va anunciar a finals de l’any passat que se separava del seu marit i pare dels tres fills. La periodista catalana deixava clar que seguiran mantenint bona relació, ja que havien acabat de manera amistosa. Ara bé, els paparazzi veien aquesta ruptura com l’oportunitat perfecta per seguir-la i esbrinar quan referia la seva vida. Fa un parell de setmanes van publicar-se els primers rumors que la relacionaven amb Joaquín Güell, un empresari català amb qui veien dinant un parell de cops. En la premsa rosa és conegut per ser exparella de la política del PP Cayetana Álvarez de Toledo. En ser preguntada per aquesta nova relació, la periodista simplement deia que se sentia agraïda a què la vida li somriu. I ara, només uns dies després d’aquelles esperançadores declaracions, els fotògrafs de la revista ¡Hola! els enxampen junts de viatge romàntic a Tànger.

La revista publica a portada unes fotografies que els mostren passejant pels carrers de la ciutat marroquina, on s’haurien allotjat en “un riad molt luxós” al centre. Susanna hi hauria anat després d’haver estat uns dies a La Palma per informar sobre l’evolució del volcà, una cobertura informativa amb molta d’audiència que hauria celebrat de la mà del seu nou amic especial. La premsa no dubta en qualificar aquesta escapada de “la confirmació de la relació“.

Susanna Griso i el nou xicot, a la portada de la revista ¡Hola!

La parella s’ha convertit en un dels reclams més importants de la premsa rosa, que es freguen les mans pensant en totes les portades que podran fer gràcies a aquesta nova il·lusió de la periodista catalana. Sembla clar que han deixat d’amagar-se i que aquest viatge serà el primer de molts, el que podria derivar en una allau de titulars, informacions i fotos sobre ells.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a novembre 03, 2021 | 12:20
    rd novembre 03, 2021 | 12:20
    execrable i repugnant botiflera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa