El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso se separa del marit, Carles Torras, després de 23 anys junts
  • CA

Aquest serà un Nadal diferent per a Susanna Griso i el seu marit, Carles Torras. La revista Semana publica en exclusiva que han decidit separar-se després de 23 anys junts i tres fills en comú.

El matrimoni de periodistes catalans només ho hauria comentat amb el seu cercle més íntim, tot seguint la discreció que sempre els ha caracteritzat. Ara bé, el mitjà assegura amb contundència que la decisió és “irrevocable” i que Carles ha abandonat el domicili familiar. Això sí, també deixen clar que ha estat una decisió consensuada i que la relació entre ells continua sent molt cordial.

La revista ‘Semana’ fa protagonista de la seva portada a la presentadora d’Espejo Público, qui anuncien que ha decidit separar-se del marit

Susanna i Carles van casar-se el 1997 i són pares de tres fills: Jan, Mireia i Dorcette, a qui van adoptar el 2018. Cap dels dos no s’ha pronunciat encara sobre la notícia, però molts la cataloguen com la bomba inesperada de la setmana.

Sempre han intentat mantenir la seva vida privada lluny dels focus, el que és probable que segueixin fent durant el procés de divorci. De fet, han explicat molt poques coses sobre la seva relació. Fa només uns mesos, per exemple, que la presentadora d’Espejo Público revelava com s’havien conegut: “El vaig conèixer en un karaoke. Havíem treballat junts, però se’ns va acudir anar a un karaoke tots junts amb els de Catalunya Ràdio”. I no va ser fins a la setmana passada que vam saber com havia estat el seu compromís: “Va ser una petició de mà molt informal. Anàvem en un avió i no recordo si m’ho va demanar ell o vaig ser jo”.

Susanna Griso i el seu marit, el periodista Carles Torres, enxampats en una sessió d’esport / Europa Press

Una decisió inesperada que els converteix en els protagonistes de la premsa rosa d’avui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa