El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Susanna Griso respon als rumors sobre la seva nova parella
  • CA

Susanna Griso va anunciar la separació del seu marit a finals de l’any passat, el que va sobtar molt tenint en compte que estaven junts des de feia més dues dècades. Cap dels dos no ha volgut donar detalls al respecte, encara que la presentadora ha destacat en un parell d’ocasions que segueixen mantenint una relació cordial. Aquests mesos ha estat notícia en haver estat enxampada en un dinar amb el financer Joaquín Güell, el que ha fet que creixin les especulacions. Alguns han deixat caure, de fet, que la periodista podria estar començant una relació amb ell, amb el que hauria refet la seva vida sentimental. Preguntada pels reporters d’Europa Press sobre el tema, ha optat per no dir res gaire concret. Ara bé, sí que ha confirmat que es troba en un bon moment: “La vida em somriu i això ja és molt“.

Fa un parell de mesos, era un altre digital qui li preguntava si era cert que tenia alguna relació amb Güell i ella ho negava taxativament: “El que em faltava! Tenim moltes amistats en comú i només som amics. Pobre… Cada dia l’adjudiquen una xicota diferent”, deia sobre l’exmarit de Cayetana Álvarez de Toledo.

Susanna Griso, enxampada amb Joaquín Güell - Hola
Susanna Griso, enxampada amb Joaquín Güell / ¡Hola!

Somrient i contenta, segueix al capdavant d’Espejo Público cada matí. Compagina la feina amb altres compromisos professionals, el que fa que li quedi poc temps lliure. Ella mateixa ho ha confirmat en unes declaracions breus al mateix mitjà: “És cert que no m’aturo ni un moment. Com compagino una vida professional tan intensa amb la personal? No hi ha truc. Dormo poc i malament, però m’imagino que m’agrada molt el que faig i també la informació. La passió et permet suportar la manca de son i de menjar, m’imagino. Jo no em queixo”.

La periodista no hauria tornat a tenir parella des de llavors, encara que els mitjans la relacionin amb tots els homes amb els que la veuen dinant. La catalana gaudeix d’una vida social intensa, la que intenta mantenir quan surt de plató. Contenta i satisfeta amb la seva rutina, opta per prendre’s amb humor tots aquests rumors sobre la seva vida sentimental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa