El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una tertuliana de Telecinco denuncia ser víctima d’un assetjador: “Ha aconseguit espantar-me”
  • CA

Mujeres y Hombres y Viceversa s’ha convertit en un dels millors planters de Telecinco. Molts dels tertulians dels programes de la cadena han sortit d’una fornada de tronistes, com és el cas de Patricia Steisy. Feia molt que no se sabia res d’ella, però, el que tenia els seus seguidors preocupats. Aquest dimarts ha reaparegut en escena i ha explicat el motiu que l’ha apartat de televisió, un assetjador.

Sincera i visiblement afectada, ha publicat un vídeo en el qual explica que està molt dolguda perquè travessa una situació difícil: “He estat víctima d’un assetjador. Perdoneu-me per anar sense pentinar ni maquillar, però no puc sortir amb una careta per fer veure que estic superfeliç perquè no ho estic. Us preguntareu què m’ha passat i per què he desaparegut… Doncs bé, sí, he estat víctima d’un assetjador. Fa un any que em persegueix, és molt complicat perquè a la xarxa hi ha un buit legal molt gran i els temes judicials van molt lents. No només m’ha fet mal a mi, hi ha moltíssimes més persones perjudicades. He perdut molt de pes…”.

Reconeix que ha passat molta por i que aquesta situació l’ha fet tornar a caure en l’ansietat: “Aquesta persona ha aconseguit espantar-me. És un home que ha admès haver comès robatoris amb violència i és per això que he hagut de canviar la porta de casa meva i la del meu xicot. M’ha creat un quadre d’ansietat que fa que sigui incapaç de quedar-me sola a casa. He hagut de tornar a medicar-me… M’he sentit com una autèntica merda. Intentaré tornar a començar de zero, però no sé si podré perquè sé que ell tornarà a venir darrere meu”.

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

El presumpte assetjador hauria comès “deu delictes” cap a ella: “Creu que sóc un dimoni per ser liberal. Per culpa seva he hagut de tancar el meu perfil d’Instagram, que s’havia convertit en la meva principal font d’ingressos. He de viure amb por? Amenaçada i angoixada? Prou ja. M’enfrontaré a ell en els jutjats. M’he defensat i he denunciat perquè aturi aquest assetjament tan gran que he patit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa