Sonsoles Ónega relata el fort ensurt que ha viscut amb el fill

Sonsoles Ónega ha aprofitat l’experiència del seu fill per donar visibilitat a la diabetis infantil. La presentadora de Ya es mediodía i Ya son las ocho té un nen de vuit anys que va haver de canviar la rutina alimentaria quan li van diagnosticar aquesta malaltia amb només quatre anys. Aquest dimarts ha estat entrevistada per Jesús Vázquez en el seu canal de Mtmad i ha parlat, precisament, sobre com conviuen amb aquest problema: “Hem de ser constants, controlar la ingesta d’hidrats de carboni i seguir revisions periòdicament. Hem d’estar atents, sí… Un fill malalt és el pitjor que pot passar, però has d’aprendre a viure amb això i treure’n la part positiva. El meu fill Gonzalo gaudeix sense fre sempre”.

Ara ja saben què fer i s’organitzen millor, però els perills són allà i s’enfronten a moltes dificultats. En aquesta última entrevista, la presentadora ha relatat un episodi molt traumàtic que van patir fa un temps per culpa d’aquesta malaltia: “Jo notava que alguna cosa no anava bé, però la ignorància sobre la malaltia va fer que li donés un batut de xocolata al meu fill. Va ingressar a l’hospital amb 500 de sucre quan hauria de tenir-lo a 70 per estar normal… Vaig pensar que moria, de debò. Jo em volia morir perquè em sentia molt malament. Va estar ingressat a l’hospital durant tres setmanes”.

Sonsoles Ónega presenta Ya es mediodía / Telecinco

Un fort ensurt que podria haver tingut conseqüències més greus, però que afortunadament els metges van poder controlar a temps. La presentadora aprofita l’expectació mediàtica que l’envolta ara que presenta dos programes diaris a Telecinco per donar visibilitat a una malaltia amb molts més casos en nens del que la gent pensa. La rutina canvia, l’atenció ha de ser més intensa sobre els petits i les visites a l’hospital poden arribar a ser freqüents. Ella confia que no tornin a viure cap ensurt tan fort amb ell, per la qual cosa haurà d’estar atenta.

Nou comentari