El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sonsoles Ónega parla sobre la malaltia crònica del fill
  • CA

Sonsoles Ónega està triomfant amb el seu magazín de Telecinco Ya es mediodía, que acumula una molt bona audiència aquests darrers mesos. La presentadora compagina aquesta feina amb la d’escriure llibres, els que també li aporten molta alegria. I en la vida personal, també tot són bones notícies. Ha començat una relació amb l’arquitecte César Vidal i omple el temps lliure d’activitats amb els seus fills. Precisament sobre ells ha parlat en una entrevista a Lecturas, que centra en la diabetis que pateix el petit de 8 anys. Es tracta d’una malaltia crònica que condiciona el seu dia a dia, especialment pel que fa a l’alimentació: “En el cas de la diabetis, et condiciona el ritme i la dieta. Quan el meu fill té una hiperglucèmia ha d’esperar a menjar perquè li baixi el sucre. Ara bé, a la inversa també passa, que és quan ha de menjar immediatament. Evidentment, això ens ha condicionat i ens segueix condicionant”.

La periodista vol donar visibilitat a una malaltia que pateixen molts nens i deixa clar que tot és posar-s’hi i estar atent: “Jo he après moltíssim a evitar els processats. Estic agraïda perquè tot aquest aprenentatge ha estat una part positiva de la situació”. Sempre optimista, té clar que és primordial buscar la part bona de tot per no embogir: “Ara bé, també és cert que tinc moments que ho veig tot negre i que no vull sortir de casa”.

Sonsoles Ónega publica una foto del seu fill / Instagram

Convertida en una de les estrelles de la cadena, la separació del seu marit va ser molt dolorosa tal com ha reconegut en diverses entrevistes. Després d’onze anys junts i dos fills en comú, decidien trencar i començar una nova vida separats. Va ser llavors quan Sonsoles va conèixer l’arquitecte que li ha fet recuperar el somriure. Està molt satisfeta amb el rol important que ha adoptat a Telecinco, així com de les novetats en la seva vida privada. Una Sonsoles Ónega contenta que reconeix estar travessant un dels seus millors moments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa