Retret de Shakira a la mare de Gerard Piqué: “Sogra, no tornaré a seguir el teu consell”

La cantant revela que la seva sogra estava darrere d'un dels pitjors 'looks' que ha dut

Shakira té una trajectòria increïble en el món de la música. Va començar a cantar de manera professional molt jove, el que li ha permès acudir a les catifes vermelles més importants. És per això que VOGUE Mèxic li ha demanat que opini sobre alguns dels looks que va dur en el passat en un vídeo que ha resultat ser molt divertit.

La cantant colombiana es mostra molt sorpresa en recordar alguns dels conjunts més estrafolaris del seu armari, així com els diferents canvis de look que ha dut. L’hem vist pèl-roja, rossa, morena… Amb els cabells curts i llisos o llargs i arrissats: “Allà no sé què em va passar… Déu meu, però si estic horrible! No parlarem d’aquell conjunt…”, se la sent.

Ara bé, un dels moments que més ha cridat l’atenció té a veure amb la mare de Gerard Piqué. La revista de moda li ensenyava una foto seva del 2012, quan apareixia en un acte públic amb els cabells per les espatlles i rossos. Shakira explica que va tallar-se els cabells així després del consell de la seva sogra: “Ui, què malament! Quina tallada de cabells més dolenta. Això va ser consell de la meva sogra, que em va dir: “Ai, per què no et talles els cabells que els tens molt maltractats”. El pitjor error de la meva vida”, diu fent mofa i imitant la manera de parlar de la mare del seu marit.

“Sogra, no torno a seguir els teus consells estètics!“, destaca tot mirant a càmera mentre riu.

Una exitosa cantant que ha optat per looks i estils molt diferents en aquests gairebé trenta anys de carrera musical.

Nou comentari