El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alejandro Sanz revela una intimitat de Shakira i els fans embogeixen
  • CA

Shakira i Alejandro Sanz formen una de les parelles musicals més explosives. Les seves respectives carreres són més que exitoses, el que converteix en or cada col·laboració que fan. Després de tants assajos i interpretacions de La tortura i Te lo agradezo pero no, les estrelles han arribat a conèixer-se molt bé i a agafar-se estima. És gràcies a això que saben secrets de l’altre… que a vegades treuen a la llum. L’últim a fer-ho ha estat ell, l’Alejandro Sanz, que ha aprofitat una efemèride per treure pit d’amistat amb Shakira.

Ha publicat una fotografia dels dos de l’any 2007, el mateix dia en el qual va sortir a la llum el videoclip de Te lo agradezco pero no. Un record que ha donat ales a Sanz per compartir amb els seus seguidors una anècdota que ha cridat molt l’atenció: “Un dia com avui del 2007 estrenàvem el videoclip de Te lo agradezco pero no. La meva estimada amiga Shakira va trigar nou hores en pentinar-se. Quan per fi estava llesta, molt amablement li vaig preguntar si gravaria el vídeo estan tan despentinada. Ella volia pentinar-se de nou, però la vaig convèncer que era una broma. I encara sort, perquè sinó encara estaríem gravant. Moralitat, compte amb les bromes que es prenen seriosament. T’estimo, Shakira”.

Poc després era ella qui compartia la mateixa fotografia i responia al seu amic: “Freud parlava a L’acudit i la seva relació amb l’inconscient que totes les bromes tenen alguna cosa certa. Jo només em pregunto… 9 hores per sortir amb aquella pinta al cap?”. I Alejandro tornava a aplaudir-la públicament: “Preciosa com sempre. Amb pinta i tot”.

Dues estrelles companyes i amigues que han enamorat els seus seguidors amb aquestes publicacions a Instagram.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa