El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La boda de Sergio Ramos i Pilar Rubio: contrasenya i els Beckham
  • CA

Sergio Ramos i Pilar Rubio es convertiran en marit i muller aquest dissabte. La parella ha organitzat una espectacular cerimònia que reunirà alguna de les cares més conegudes del món futbolístic, però també del televisiu. La boda se celebrarà a Sevilla, amb una cerimònia religiosa que tindrà lloc a la Catedral de la ciutat. Això suposarà que el temple haurà de modificar el seu horari turístic, així com la Giralda. No es podrà entrar a partir de les 16:30 h, una hora i mitja abans de l’inici de la boda. Tot haurà d’estar lliure de turistes a aquella hora per començar amb els preparatius.

Posteriorment passaran a una increïble finca als afores, propietat del defensa del Reial Madrid, on faran el convit amb més de 400 convidats. La seguretat serà molt important, per la qual cosa faran servir uns quants inhibidors de freqüència per impedir que enviïn drons a fer fotografies des de l’aire. Els convidats no podran fer servir els seus telèfons mòbils durant la cerimònia, no per protegir una exclusiva, sinó per protegir la intimitat dels convidats. De la mateixa manera, no podrà estar present cap menor d’edat durant la festa posterior.

Pilar Rubio i Sergio Ramos / Europa Press

Tot s’està organitzant sota molt secretisme per guardar la sorpresa, encara que s’acaba de filtrar quina serà la contrasenya per poder accedir a la boda: mostrar un tatuatge d’unicorn que han enviat als assistents amb la invitació. Una targeta en la qual també van donar indicacions a l’hora de vestir: els homes hauran d’anar en jaqué mentre que elles no podran anar de blanc, ni de vermell, rosa, taronja o verd.

Es tracta d’una parella molt coneguda i amb molta influència en els seus respectius mons professionals. Mentre que Pilar Rubio hauria convidat cares televisives com Pablo Motos, Sergio Ramos hauria optat per convidar els seus companys del Reial Madrid i Florentino Pérez. Ara bé, també hi haurà presència blaugrana: amb Gerard Piqué -que acudirà acompanyat de Shakira-, Sergio Busquets o Jordi Alba. Companys de la selecció espanyola i amics de fa molts anys com Iker Casillas, que acudirà de la mà de Sara Carbonero. Això sí, la parella que més destacarà serà la de David Victoria Beckham, i és que ‘Vanitatis‘ confirma en exclusiva que el matrimoni ha acceptat la invitació.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

Una cerimònia envoltada en una expectació mediàtica més que immensa. No compartiran cap fotografia de l’enllaç?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa