El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Samanta Villar: “És tòxic que Belén Esteban parli de la filla a plató”
  • CA

Samanta Villar ha acudit al plató de 8Maníacs, el programa de Miquel Valls a 8TV. L’objectiu era que analitzés la graella de televisió actual, encara que el que més ha cridat l’atenció ha estat la crítica duríssima que ha fet de Belén Esteban. La presentadora, coneguda per posar-se al capdavant de Conexión Samanta, té un llibre sobre maternitat que ha fet parlar molt. I precisament aquest ha estat el tema que ha fet servir per atacar la col·laboradora de Sálvame, a qui ha titllat de mala mare en directe després de criticar la premsa rosa: “Una cosa és fiscalitzar el poder i una altra llençar històries falses que perjudiquen la vida de les persones com el cas de Rocío Carrasco. Si no han contrastat, no poden informar. En general la tendència a la premsa rosa és de certa irresponsabilitat. Ja n’hi ha prou que una mare i un pare vagin a dirimir els seus problemes a un plató de televisió, quan hi ha fills menors pel mig. La Fiscalia ha d’intervenir“.

Unes paraules que poc després reconeixia que havia pronunciat en referència a casos com el de Belén Esteban: “Belén no pot anar a plató a dir coses de la filla perquè l’està perjudicant, ho sento molt. La seva filla Andrea ha crescut amb això. Ho vaig dir el dia que hi havia Belén Esteban al plató mentre estàvem a publicitat i m’ho va retreure, tot preguntant-se si no podia parlar del pare de la seva filla. I vaig pensar, doncs no! No ho pots fer. De fet, la seva pròpia filla li va demanar que deixés de parlar del seu pare. I va demostrar que té dos dits de front més que la Belén. La Fiscalia de menors hauria d’actuar perquè això és tòxic“, ha demanat Villar.

Conscient que les seves paraules poden provocar una guerra mediàtica, ella no feia més que insistir en què creu que té raó: “Jo penso en el benestar dels nens”, etzibava. Samanta Villar mai no ha tingut problema en deixar anar el que pensa, encara que això pugui perjudicar-la. Ara la pilota és al plató de Sálvame, en el que de ben segur que Belén respon aviat a aquest atac.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa