El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karmele destapa l’infern de ‘Sálvame’: “Drogues, nepotisme, maltractament…”
  • CA

Karmele Marchante va deixar ‘Sálvame’ completament superada per la situació. L’assetjaven, es reien d’ella i l’humiliaven sense dissimular. Va arribar un dia que va decidir diu prou i va acabar a molt males maneres amb la direcció i els seus companys, el que ha derivat en una molt mala relació. De fet, la periodista catalana ha assegurat en diverses ocasions que es penedeix d’haver treballat en el programa del cor. Els ha deixat verds en entrevistes molt dures, per la qual cosa ara no sorprèn que els hagi dedicat un parell de tuits acusatoris.

La periodista està farta que els seus antics companys continuïn parlant d’ella en el programa, per la qual cosa ha decidit escriure un missatge amb el qual pretén convèncer-los perquè parin. Com? Amenaçant-los directament de treure a la llum els seus secrets més tèrbols.

 

Més dura que mai i dedicant unes paraules que evidencien què pensa sobre ells: “Em fa molt de fàstic que la gentussa de ‘Sálvame’ continuï parlant de mi. Ahir el maltractador misogin J. J, abans el comprador de criatures i inventor de malalties, condemnat pel TS. Per què aquesta obsessió? La meva vida està en camins professionals diferents. Mai no li vaig fer la pilota al nan psicòpata, com ell exigeix. Mai no em vaig doblegar en aquell pou de maltractament, assetjament i mentides. Vaig marxar d’allà, ara sóc feliç, escric de política, treballo a TV3… A què ve aquesta obsessió malaltissa? Deixeu-me en pau, banda miserable d’ignorants i àgrafs”.

 

 

No contenta amb això, continua la defensa amb una autèntica amenaça: “Si em continuen anomenant, escriuré tot el que vaig viure. Carreres de drogues en els lavabos i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per desvirtuar esdeveniments per més audiència, nepotisme, endogàmies amoroses per col·locar xicots, baralles per la publicitat…”. 

 

Karmele ha obert el meló i ara la pilota la tenen els col·laboradors de ‘Sálvame’, així que caldrà esperar per veure si contesten o ignoren el seu missatge. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa