‘Sálvame’ revela “la gran mentida” d’una de les tertulianes i la deixa en evidència en directe

El programa ha deixat anar una bomba sobre una de les seves treballadores, que podria tenir problemes a nivell professional

Hi ha pocs col·laboradors de Sálvame intocables. El programa carrega contra els seus treballadors sense pietat, encara que no els agradi parlar de la seva vida privada. Ara bé, semblava que respectaven la intimitat de Gema López. La periodista és una de les poques tertulianes rigoroses de l’espai, un distanciament amb els personatges que l’envolten que aquest dilluns s’ha reduït considerablement. L’últim programa començava, de fet, anunciant que tenien una bomba sobre ella: “Sabem quina és la gran mentida de Gema. Fins ara s’ha salvat de les crítiques, però la bomba esclatarà. Sabem que sempre has defensat la teva vida privada, però això canviarà a partir d’ara. La teva faceta professional pot veure’s afectada”, asseguraven.

L’expectació era altíssima, tenint en compte que ella mai no ha volgut concedir entrevistes sobre la seva vida íntima. Què havien descobert? El tema tenia a veure amb les exclusives de les revistes sobre les vacances de Gema. Des del 2016 que és habitual que es publiquin fotografies d’ella a la platja en banyador. Ella sempre ha dit que són robados i, de fet, els ha denunciat encara que normalment surt estupenda. Doncs bé, ara Sálvame revela que és ella qui està darrere d’aquests reportatges: “Sabem que has pactat amb els fotògrafs que et capten genial a la platja”.

Gema López, en banyador a la portada de Semana

Ella ho negava, molt enfadada per aquesta informació: “És mentida. No ho he fet perquè no em sento còmoda. Hi ha molts paparazzi a Mallorca i aquest any m’han seguit. Només un any em van trucar abans de publicar les fotos, però era perquè treballava en aquella revista. Jo sempre demano que no em treguin amb la gent que m’acompanya”.

Aquesta justificació no convencia els companys, que donaven pas a un testimoni que insistia que tot està pactat: “Gema té poder de decisió a l’hora d’escollir quines fotos surtin a la llum. Em sorprèn que digui que no sap si li han fet fotos o no perquè és un pla completament orquestrat”. Gema López, enfadada per les acusacions dels seus propis companys, deixava caure que podria marxar de Sálvame: “Seguiré aquí fins que em compensi…”. Una clatellada cap al seu programa que repetia poc després a Instagram: “Tornar… Fins que em valgui la pena. Nou curs. Ja veurem”.

Una situació incòmoda que deixa la tertuliana en el centre de la diana. El programa seguirà buscant pistes per poder confirmar que deien la veritat sobre els pactes de la seva treballadora.

Nou comentari