El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rozalén acomiada l’àvia amb un missatge molt emotiu: “Ningú no està preparat”
  • CA

Rozalén mai no s’hauria imaginat que aconseguiria tantíssima fama gràcies a les seves cançons. La cantant ha triomfat i continua triomfant, amb més repercussió mediàtica que molts altres artistes coneguts des de fa més anys.  Acaba d’estrenar un disc nou, ple de lletres amb molt significat. Es troba de promoció, la que ha hagut de suspendre per la mort de la seva àvia. Era una de les persones més importants de la seva vida, també de la seva carrera professional. Ella mateixa va explicar en un documental que va basar-se en les històries que li explicava per compondre les seves cançons més maques i reivindicatives. 

Ara s’acomiada d’ella en un missatge molt tendre que ha publicat a Instagram: “La vaig compartir amb aquells que m’escolteu… perquè la seva vida i ensenyances eren dignes d’observar amb atenció. Avui el cor de la meva àvia ha deixat de bategar… I he comprès que ningú no està preparat per veure marxar a aquella persona a qui estimes. Celebrarem la seva vida encara que la trobem a faltar. Gràcies a tots aquells que l’heu estimat tant”. 

 

 

La publicació s’ha omplert de missatges de condol i d’ànims de personatges coneguts però també dels seus milers de fans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa