El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa López: “Em sentia observada pel meu pes i volum”
  • CA

Rosa López té una gran popularitat gràcies a haver guanyat la primera edició d’Operación Triunfo amb només 20 anys. Amb una veu prodigiosa i molt potent, però sense el físic que bona part de la indústria musical exigeix en els cantants d’èxit. Ella mateixa ha reconegut que aquest hàndicap la va perjudicar més d’una vegada, ja que pesava 40 kg més dels que pesa ara. 

Després de passar pel psicòleg i deixar enrere complexos, ara publica ‘Vacío’, un nou disc en el qual fa balanç de tots aquests anys: “És com si hagués destapat una canonada perquè tot flueixi”, confessa a ‘La Vanguardia‘.

“Per mi el missatge més important és una cosa tan simple com que les persones s’han d’estimar a si mateixes. Tot comença allà, si no ets capaç d’estimar-te, de respectar-te, de saber dir un ‘no’ a temps i de ser fidel a tu mateix, mai no avançaràs”, explica.

Rosa López, a la manifestació feminista Europa Press

Rosa López, a la manifestació feminista / Europa Press

Una popularitat que va comportar molta angoixa: “La pressió que em vaig causar jo mateixa a causa de les meves pors, la meva inseguretat, les meves carències… L’etiqueta és el de menys, al final és el que sents de dins cap a fora. El que més em pesava era la pròpia pressió que jo em creava. No entenia per què m’havien de despullar davant d’un estilista. No entenia res d’aquestes coses superficials que no vius en la teva vida”.

“La primera cosa que vaig voler arreglar en la meva vida va ser el pes perquè era el primer que impactava quan pujava a l’escenari, abans que la veu o l’estilisme. Em sentia observada pel meu volum. I no et dic ja pel vestit. Tinc com una talla 42, talla d’una noia normal que compra a qualsevol botiga. Què passa? En el món de la música, els artistes han de fer servir el showroom, amb roba especial de marques que no acostumen a tenir roba més enllà de la talla 38. Em sento constantment limitada per la talla, emocionalment per tems, diners, esforç… Ni tan sols pagant a un estilista aconsegueixes que et porti una talla 38 i això és una cosa que no m’explico”, confessa.

Rosa López Europa Press

Europa Press

“Era molt difícil per mi mateixa veure’m amb 40 kg de més i aconseguir trobar roba”, una confessió de Rosa López. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa