El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito, molt indignada amb les paraules d’Antonio Canales sobre Rocío Jurado
  • CA

Les conseqüències de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ són nombroses, i inesperades. L’última polèmica són unes declaracions del ballarí Antonio Canales, que va parlar a ‘Sábado Deluxe’ sobre Rocío Jurado, qui era amiga íntima seva. Canales va decidir explicar com va ser la seva trobada amb Rocío Jurado en l’última gala que va gravar per a TVE. Una versió de la història que ha enfadat moltíssim a Rosa Benito perquè, segons ella, tot el que va dir no era veritat.

Després de tornar a escoltar el ballarí explicar que Rocío Jurado li va ensenyar les taques que li havien sortit pel cos i confessar-li que s’estava morint, Rosa Benito ha pres la paraula durant la seva intervenció al programa ‘Ya es mediodía’ i s’ha posat dreta per a desmentir aquest relat fil per randa. És més, Rosa ha enviat un missatge a Lydia Lozano i a tots els que volen fer creure que l’especial es va gravar en dos dies perquè Rocío no estava bé.

“A Lídia, que se l’escolta de fons, li vull dir que per a res li va costar molt gravar aquest especial, tenia molta il·lusió perquè després de quinze mesos tornava a pujar a un escenari… Rocío no tenia cap taca al cos, no entenc per què s’ha de dir aquesta barbaritat. On és la seva filla? On és la seva germana? I el seu maquillador i Juan de la Rosa? Ella, per desgràcia, el càncer que tenia era de pàncrees, no tenia ni una taca en el seu cos, tinc jo més taques del sol”, ha assegurat una Rosa Benito molt cansada de mentides.

Segons ha aclarit és impossible que Rocío es quedés en roba interior davant de Canales perquè això no ho feia davant de ningú: “Jo no l’he vist mai en calces i sostenidor, que jo no l’he vist mai en calces i en sostenidor, que era ella molt pudorosa”. Rosa ha explicat com l’ajudava a canviar-se entre actuació i actuació i com Rocío Jurado en un moment donat li deia: “No miris”.

I és que Rosa no entén per què ha dit així Antonio Canales :“Davant de mi, durant 20 anys, no ho ha fet i no ho entenc, de veritat… Rocío adorava a Canales, hem viscut moltes coses, però el que no és veritat s’ha de dir”. És més, respecte al tema de la rulot, Rosa ha aclarit que Rocío tenia el seu propi camerino i que d’això hi ha proves.

Sembla que hi ha gent obstinada a dir que Rocío estava molt feble i que va tenir la culpa que l’espectacle es gravés en dos dies, però segons Rosa les coses no van anar així: “Rocío tenia unes ganes de vida que no et pots imaginar, quan acaba l’espectacle, li diu al seu germà ‘Amador aquest estiu hem de fer moltes gales, hem de treballar’… Tenia una il·lusió per treballar, perquè l’espectacle era la seva vida… No li va costar gens fer aquest espectacle, això és el que volen donar a entendre. Rocío no vomitava, no tenia cap taca, tenia tota la il·lusió del món… Que es despengin els telèfons o enviïn Whatsapp si el que dic és mentida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa