El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores es refugia en Olga Moreno
  • CA

Sembla que la reconciliació entre Rocío Carrasco i la seva filla, Rocío Flores, està més lluny que mai. La filla de Rocío Jurado va assegurar fa uns dies que no estava preparada per tenir relació amb la seva filla i deixaria de parlar públicament d’ella, ja que fer-ho només havia generat dolor a totes dues, i ara la seva versió ja s’havia fet pública i tothom podia jutjar per si mateix.

Unes paraules que per a Rocío Flores arribaven massa tard. La també filla d’Antonio David Flores assegurava que tenia més tancada que mai la porta de la reconciliació amb la seva mare, i que estava completament enfonsada després de tot el que s’havia parlat sobre ella en els darrers mesos.

Olga Moreno i Rocío Flores | Europa Press
Olga Moreno i Rocío Flores | Europa Press

“No esperava res diferent, m’hauria agradat que em deixés de banda des del documental. Però el que s’ha fet, ja està fet. Ara ja és tard. Aquesta porta continuarà tancada. Ho tinc molt present que no hi haurà reconciliació. Estic cansada de plorar, em veig sotmesa a molta pressió, necessito el meu temps, recompondre’m i pensar en la meva salut”, va dir.

Comparteixen confidències

Després de la seva intervenció a ‘El Programa de Ana Rosa’, on treballa com a tertuliana, Rocío Flores va tornar cap a Màlaga, on viu l’exdona del seu pare, Olga Moreno -a qui considera com una mare-, i també els seus dos germans. Segons publica la revista ‘Diez Minutos’, l’ex d’Antonio David i la col·laboradora es van asseure en una terrassa per a compartir confidències. La seva relació és molt especial i, en públic i en privat, demostren l’amor que es professen.

Antonio David Flores perd el suport de Gloria Camila - Europa Press
Antonio David Flores – Europa Press

Mentre Olga i Rocío conversaven, l’exmarit de Rocío Carrasco es trobava a la casa que va compartir el matrimoni durant anys ocupant-se dels altres dos fills: Lola i David.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa