El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores no vol reconciliar-se amb la mare: “He tocat fons”
  • CA

Rocío Flores era la famosa més buscada després de la sorprenent entrevista que va concedir ahir la seva mare, Rocío Carrasco. El Programa de Ana Rosa, l’espai de Telecinco en el que col·labora Rocío Flores, convidava a la mare perquè expliqués de què parlarà en la segona temporada del seu documental. El que no s’esperaven era que confessés que encara no es troba preparada per reconciliar-se amb la filla, el que feia que totes les mirades es fixessin en la seva reacció. La jove Rocío ha reaparegut a televisió aquest migdia, disposada a respondre a la mare ara que ha dit públicament que deixarà de parlar amb ella perquè fer-ho li genera “molt de dolor“. Què opina Rocío Flores? S’ha sincerat entre llàgrimes i més emocionada que mai: “En primer lloc, vull dir que a mi el que m’hauria agradat és que no hagués parlat de mi en el documental. Ja és tard. La seva entrevista d’ahir no canvia res. Jo vull centrar-me en mi i en la meva salut, perquè també em preocupen els meus dos germans”.

Completament trencada, no podia evitar posar-se a plorar en directe: “Em veig sotmesa a molta pressió i he tocat fons. Jo respecto a tothom, però també vull que se’m respecti a mi. He vingut aquí a donar la cara i a deixar clar que, ara sí, tanco definitivament la porta a una possible reconciliació. Això no és nou… Em vaig adonar que no ens reconciliaríem fa molts anys, encara que és cert que el documental ho ha accentuat. La porta continua tancada per part meva. L’única part positiva de tot això és que espero que, de debò, em deixin respirar”.

El presentador, Joaquín Prat, s’emocionava molt i li deixava clar que el programa ha pres la decisió de no parlar més sobre tot el que va explicar la mare sobre ella en el documental: “Aquí no es mencionarà més l’episodi. T’ho dic així, amb aquesta contundència. Mai més”. Ella es mostrava completament desfeta: “Estic cansada de plorar“. La mare ha promès que la deixarà de banda a partir d’ara i que no parlarà més d’ella públicament, el que sembla que ha alleugerit a la jove. Ara caldrà veure si és cert i quan de temps passa abans que tornin a referir-se a l’altra en televisió.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa