El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco: “Va ser un error cedir la custòdia a un psicòpata”
  • CA

Rocío Carrasco ha donat un cop sobre la taula i ha accedit a ser entrevistada per primer cop a El programa de Ana Rosa, el magazín de Telecinco en el que col·labora la seva filla com a tertuliana. Ho ha fet aquest migdia, curiosament un dels dies en els que Rocío Flores no estava present a plató… caldrà esperar per a una retrobada entre elles. La filla de Rocío Jurado està promocionant la segona temporada del seu documental, en la que mostrarà objectes personals de la mare i en la que confessarà per què no té relació amb la família.

La bomba d’aquesta darrera intervenció televisiva? Que té en el seu poder un document de 48 folis en els que la mare revelava tots els problemes que va causar-li Antonio David Flores, el seu exgendre. Cal recordar que Rocío Carrasco va estar casada amb l’expolicia i van tenir dos fills en comú abans que ella el denunciés per maltractaments. “Es faran públics nous documents en els que Rocío Jurado parla sobre tot el que va viure amb l’ésser. Allà narra la seva vida i la meva, un escrit en el que narra el patiment”. A més a més, s’ha mostrat penedida d’haver actuat com va actuar en el seu moment: “M’encantaria reescriure la meva història. No hi ha dubte, si pogués canviar-ho, faria que els meus fills estiguessin avui amb mi. Vaig cometre l’error de donar la custòdia compartida a un psicòpata, però ho vaig fer per no fer mal a dos nens petits”.

Sempre s’ha dit que tota la família Mohedano s’havia posicionat en contra de Rocío Carrasco, una informació que ara ella nega: “Jo no he estat sola amb el meu marit Fidel, he tingut gran part de la meva família al meu costat. Parlem de familiars que no se sap que han estat de part meva”.

Com no podia ser d’una altra manera, el programa també li ha preguntat sobre la seva mala relació amb la filla. Rocío Carrasco no ha parlat amb Rocío des que aquesta marxés a viure amb el pare fa més de 10 anys, una relació completament trencada que encara veu lluny que pugui arreglar-se: “No m’agrada veure la meva filla a televisió parlant de la nostra baralla. Això l’única cosa que fa és generar dolor en ella i en mi. A ella li suposa dolor i a mi, el fet de reviure el mateix. Jo he sortit de sota terra fa sis mesos i en aquest poc temps no puc canviar tot el que ha passat. Parlar de tot això l’únic que fa és generar-me dolor. Ha arribat el moment de deixar de banda la meva filla perquè em mata explicar tot el que ja he explicat i a ella li causa dolor. Deixem-la de banda”.

I és que assegura que no està capacitada “emocionalment, mèdicament ni personalment” per fer els passos que li demanen o per respondre tot el que li pregunten cada dia: “Les circumstàncies no són les millors. Jo tinc l’esperança, això sí, que algun dia es posin les coses en el seu lloc i que cadascú en sigui conscient. Necessito temps per recuperar-me i poder obrir aquesta porta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa