El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco revela, per primer cop, per què no es parla amb la família
  • CA

Rocío Carrasco ha esclatat. Telecinco va anunciar que la filla de Rocío Jurado explicaria a televisió, per primera vegada, per què no es parla amb la família materna. El que pocs sospitaven és que aquesta bomba amagués una informació bomba que ha deixat els teleespectadors amb ganes de saber-ne més. Recapitulem. Aquest divendres, la cadena emetia un programa previ a l’estrena de la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. L’objectiu de l’entrevista que acaben de gravar és treure a la llum, després de molts anys, el motiu que va separar Rocío dels tiets i germanastres. La sorpresa ha estat que hauria estat la mare qui l’hauria convençut a separar-se de la família. Com? Ella mateixa ho explica: “A l’habitació de la meva mare, un cop va morir, vaig trobar uns documents que explicaven moltes coses que jo havia viscut i no entenia. Ella va voler que trobés els papers”.

Aquests documents, que se suposa que demostrarien una traïció de la família a Rocío Jurado, va marcar un abans i un després. Rocío no ha tornat a parlar amb ells mai més, per la qual cosa queda clar que el que hi ha allà escrit deu ser una autèntica bomba: “El document ho engloba tot. No sé què pot suposar per a la família que reveli el seu contingut, però per a mi va ser molt important per què em vaig adonar llavors de moltes coses. La meva bena als ulls va caure… Quan el vaig trobar, vaig saber que no estava equivocada”. Aquests papers apareixeran en aquesta segona entrega del documental, el quid d’una entrevista molt esperada que podria fer molt de mal a la imatge pública dels Mohedano.

Telecinco ha volgut ficar el dit a la ferida i han mostrat la recreació de la casa de Rocío Jurado. Per tal d’emocionar a la protagonista del documental, han intentat que entrés en la que mostra com era l’habitació en la que va morir la seva mare. Rocío Carrasco, superada, s’ha posat a plorar i s’ha negat a entrar-hi: “No puc, ho sento però no puc”.

Rocío Carrasco plora en directe en veure la recreació de l’habitació en la que va morir la mare / Telecinco

I d’aquí a prosseguir amb una entrevista en la que Rocío Carrasco ha deixat caure que té informació molt valuosa que no vol compartir a televisió. Quines dues preguntes s’ha negat a respondre? Una sobre els motius de la separació de la mare i una altra sobre les últimes paraules que va dir a la mare: “No, això no…”, va acabar suplicant després d’uns segons callada. Els teleespectadors de Telecinco tenien por a què aquesta segona temporada els decebés, però sembla que finalment sí que oferiran informació molt sucosa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a febrer 06, 2022 | 12:20
    Anònim febrer 06, 2022 | 12:20
    Estas cosas no se puede hablar, son íntimas, y no interesan a nadie.
    • Icona del comentari de: Jo a febrer 06, 2022 | 19:14
      Jo febrer 06, 2022 | 19:14
      Aquests dona menteix. No es pot parlar deixant caure cosas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa