El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco anuncia quan serà la gravació de la segona part de la sèrie-documental
  • CA

En els últims mesos han sorgit molts rumors que apuntaven que la segona part de la sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘En el nombre de Rocío’, no veuria la llum finalment. Però la revista ‘Lecturas’ ja va deixar clar que això no seria així, i que tot seguia el calendari establert. I ara ha estat la pròpia Rocío Carrasco qui ho ha confirmat. Ha estat durant la seva reaparició per sorpresa en la desfilada del dissenyador Palomo Spain, a Madrid.

“Tot el que està relacionat amb la sèrie va perfectament. Portem més d’un mes treballant en el que fa referència a documentació i producció”, ha començat explicant la filla de Rocío Jurado, que seguidament deixava anar la bomba: “I la setmana vinent comencem a gravar”. Preguntada per si en aquesta segona part es veuran coses de Rocío Jurado que fins ara es desconeixien, la seva filla responia: “De Rocío Mohedano, de la Rocío mare, família, cosina, tieta,… De Rocío”.

Rocío Carrasco, contundent contra Olga Moreno - Telecinco
Rocío Carrasco | Telecinco

“Al final, d’una persona tan gran i meravellosa no se sap mai tot d’ella. Estic molt satisfeta amb el que farem”, ha defensat. En aquest sentit, ha afegit: “Estic contenta perquè tinc ganes, i això per a mi és de les coses més importants. Perquè jo feia molt de temps que no tenia ganes, i ara en tinc. I estic satisfeta, forta, i il·lusionada, cada vegada més”.

Preguntada pel fet que la seva germana Gloria Camila hagi demanat judicialment veure els documents que sortiran a la sèrie documental abans que s’emeti, Rocío ha dit que no volia parlar de temes judicials, però ha afegit: “No cal posar-se tan nerviós”. I Rocío també ha parlat de l’aniversari de casament que acaba de celebrar amb Fidel Albiac, ja que fa 5 anys que van contraure matrimoni: “Està tot molt bé, gràcies a Déu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa