El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Roberto Leal, encara amb seqüeles del coronavirus, anuncia nova paternitat
  • CA

El Hormiguero ha tingut Roberto Leal com a convidat aquest dijous. Era el primer cop que el presentador acudia al programa de Pablo Motos, per la qual cosa s’ha mostrat molt emocionat. La seva visita ha deixat dos titulars clars, que la seva dona torna a estar embarassada i que ell continua amb seqüeles un mes després d’haver passat el coronavirus. 

L’andalús va donar positiu a finals d’agost, quan va haver de deixar de banda les gravacions de Pasapalabra per complir la quarantena. En aquell moment es trobava de vacances en companyia de bona part de la seva família, el que va preocupar-lo encara més: “Tenia pocs símptomes, però sí que és cert que em trobava una miqueta malament. Vaig perdre l’olfacte i el gust i, de fet, encara no els he recuperat totalment“.

“Això és el més estrany, que hi ha gent que dura mesos i d’altres que en 48 hores els recupera. En el meu cas noto els sabors forts com el cafè o el vinagre, però no noto els més suaus com les llenties. No és cap broma, això. És una situació bastant estranya”, explicava.

Pablo Motos i Roberto Leal a 'El Hormiguero' Antena 3

Pablo Motos i Roberto Leal a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

El que més li va preocupar en assabentar-se, però, va ser que la seva dona estava embarassada: “Estava espantat per això, que encara no havia dit públicament. Però sí, tornaré a ser pare“, reconeixia molt emocionat.

El presentador es va casar amb la seva dona el 2015 i tenen una filla en comú, Lola, de gairebé tres anys. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa