El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Robert de Niro, arruïnat per culpa d’un divorci molt problemàtic: “S’està quedant sense diners”
  • CA

Són molts els actors i actrius de Hollywood que han perdut molts diners en els seus divorcis. Entre els últims a denunciar estar vivint una situació insostenible és Robert de Niro, l’exitós actor nord-americà. La seva carrera cinematogràfica és de les més prolífiques, el que l’ha fet guanyar moltíssims milions de dòlars. La pandèmia ha afectat greument els últims projectes que tenia programats, per això, el que ha reduït considerablement els seus ingressos. A això se suma que ha hagut de pagar moltíssims diners a la seva exdona, Grace Hightower, en el procés de divorci. Amb tot, els problemes econòmics s’estarien accentuant perillosament.

La seva advocada ha reconegut, de fet, que l’estrella travessa una situació complicada: “El senyor De Niro té 77 anys i, encara que estima el seu ofici, no hauria de veure’s obligat a treballar a aquest ritme prodigiós perquè ha de fer-ho. Quan acabarà això? Quan podrà deixar de treballar sis dies a la setmana durant 12 hores només per seguir el ritme de la set de la senyora Hightower per la marca Stella McCartney? De Niro podria emmalaltir demà i la festa haurà acabat, s’està quedant sense diners”.

La lletrada ha deixat clar que De Niro està “a prop de la ruïna” per culpa de la pensió que ha de passar a la seva exdona, qui de moment ha aconseguit que li hagi de pagar un milió de dòlars cada any.

Robert de Niro i la seva exdona, Grace Hightower, en una de les últimes aparicions en públic / Europa Press

La seva relació ha estat tempestuosa. L’hostessa de vol i l’actor es van casar el 1997, però van divorciar-se només un parell d’anys després. El 2004 van sorprendre en donar-se una segona oportunitat i van tornar a casar-se, quan haurien signat un acord que ha acabat beneficiant l’exdona en tornar a separar-se. La guerra del divorci continua, per això, el que hauria col·locat Robert de Niro en una situació complicada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa