El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Robbie Williams se sincera sobre les seves malalties mentals
  • CA

 

Després d’haver de cancel·lar els concerts que tenia programats el passat mes de setembre, Robbie Williams ha tornat als escenaris i ha trencat el seu silenci per parlar per primera vegada amb claredat de la malaltia mental que ha convertit la seva vida en una lluita constant i que l’ha portat a desaparèixer en diverses ocasions de la vida pública.

En una entrevista al diari britànic The Sun, l’estrella del pop ha confessat: “Tinc una malaltia que vol matar-me i està en el meu cap, així que he de protegir-me d’això” i reconeix: “Afortunada i desafortunadament, si em limito als meus propis recursos, m’inclino a sabotejar-ho tot”. Són moltes les ocasions en les quals Robbie ha parlat sobre els seus problemes mentals, però aquesta és la primera vegada que es pronuncia amb claredat sobre les seves conseqüències: “De vegades m’aclapara i de vegades és una eina que necessito per pujar a l’escenari. De vegades visc feliç i és meravellós. Però la majoria de les vegades sóc humà, tinc una experiència humana”.

 

“Aquesta feina és molt dolenta per a la meva salut. Em matarà. Tret que ho vegi d’una manera diferent”, ha reconegut Williams després de tornar als escenaris després de veure’s obligat a cancel·lar la seva gira, després d’un altercat en el seu concert del 2 de setembre a Zuric, del que explica: “El meu braç esquerre es va entumir i no deixava de bavejar d’un costat de la boca”, assegura el cantant. 

Ara Robbie ha tornat amb la seva gira The Heavy Entertainment Show a Austràlia i encara que en els escenaris es mostra carregat d’energia, confessa que tem per la seva vida cada vegada que el deixen sol. Unes preocupacions que li han sorgit després de la mort del seu amic George Michael: “Trobo a faltar a George, desitjaria que estigués aquí. 2016 va ser un any terrible en el qual van desaparèixer herois de tots. Te n’adones que no ets immortal”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa