El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Sánchez Silva, “dolguda i sorpresa” per les acusacions dels sogres
  • CA

Aquesta setmana s’ha parlat molt de Raquel Sánchez Silva, la protagonista indirecta de les últimes informacions sobre la investigació de la mort del seu marit. La policia va trobar el cadàver de Mario Biondo penjat d’una estanteria fa vuit anys, però encara no hi ha una causa de la mort oficial. En un principi es pensava que havia estat un suïcidi, però la família del càmera italià segueix insistint que hi ha proves que indiquen que l’haurien matat. Precisament els pares de Mario han aparegut a la televisió espanyola per primer cop aquests últims dies, en un parell d’entrevistes a Telecinco que han estat molt comentades.

Han parlat de la seva jove, de la presentadora Raquel Sánchez Silva, a qui acusen d’haver-se oblidat “molt ràpidament” del seu fill: “Va superar-ho massa aviat. La setmana següent a la mort del meu fill ja estava a Formentera i va refer la seva vida poc temps després. Estic decebuda amb ella perquè no va apropar-se a nosaltres en un moment tan difícil i tampoc no ha ajudat en la investigació. De fet, va negar-se a què es reobrís el cas”, deia la seva antiga sogra. A més a més, deixaven caure que creuen que Raquel “oculta alguna cosa“.

Raquel no ha volgut pronunciar-se públicament sobre aquestes declaracions, unes acusacions de les que sí que hauria parlat amb els seus amics. Una font propera a ella, de fet, revela a la revista Semana que l’han vist molt afectada: “Està dolguda i sorpresa per tot el que s’ha dit sobre ella aquests últims dies. Ella s’esforça per passar pàgina, però aquest fet tan traumàtic encara la persegueix. No vol quedar-se sense fer res i amenaça amb noves demandes si fos necessari”. La presentadora hauria assegurat al seu cercle més proper que s’està plantejant portar davant dels tribunals a qui faci falta: “Raquel considera que s’estan tornant a traspassar línies vermelles”.

La mare de Mario Biondo parla per primer cop a televisió - Cuatro
La mare de Mario Biondo parla per primer cop a televisió / Cuatro

La presentadora confia que la causa acabarà arxivada i, fins llavors, prefereix no dir res al respecte. Ara bé, la revista treu a la llum que el passat 5 de novembre, l’advocat de Raquel Sánchez Silva va presentar una denúncia en la que lamentava que segueix estant sotmesa a una campanya d’assetjament a la xarxa amb l’ajuda de Mediaset. Caldrà veure com avança la investigació i en què queda aquesta demanda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa