El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Sánchez Silva, acusada pels sogres en el judici de la mort del marit

La mort de Mario Biondo continua envoltada en misteri. La família del càmera italià continua amb la seva cerca de la veritat, en estar convençuts que el seu fill no es va suïcidar. La seva teoria? Que va morir assassinat, el que nega la seva dona i les tres autòpsies que li han practicat. La presentadora Raquel Sánchez Silva ha mantingut en tot moment que sí que es creu que el seu marit s’hagués tret la vida, el que l’enfronta als seus antics sogres. De fet, aquests l’acusen directament d’ometre part de la veritat i d’encadenar una contradicció rere una altra durant el judici.

Fa un parell de setmanes coneixíem que el tribunal d’apel·lació de Palermo ha decidit mantenir oberta la investigació. Set anys i mig després de la mort de Mario Biondo, continuen els testimonis enfrontats.

En aquest temps se li ha realitzat tres autòpsies, les que han estat molt polèmiques perquè s’ha demostrat que hi ha hagut errors greus i, fins i tot, mentides. L’anàlisi forense més controvertida va ser el primer, realitzat per un metge espanyol, ja que va assegurar haver realitzat un parell de proves que més tard es demostraria que no havia fet. La presumpta mala praxi del doctor està sent investigada en un judici després que els pares de Biondo el demandessin. 

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo en una foto d’arxiu / Europa Press

Durant la segona autòpsia es va veure que el cadàver tenia un cop al cap del qual no s’havia informat, mentre que a la tercera es van barrejar proves de restes d’una altra persona. Amb tot, un autèntic desastre que dona encara més motius als pares per pensar que s’amaga alguna cosa darrere.

En els diversos testimonis que ha ofert la presentadora, també s’observen contradiccionsLook les ha enumerat per demostrar en què fomenten les queixes els seus sogres. En un primer moment hauria assegurat que el seu marit era feliç, però poc després reconeixia que li havia dit que volia suïcidar-se. Va oferir dues versions diferents, que havia conduït fins a Madrid i que havia estat el seu cosí qui l’havia dut fins allà. Tampoc no quadra que arribés a les vuit de la tarda a la capital, quan alguns testimonis la situen allà hores abans. Diu no conèixer un narcotraficant amb qui el seu marit tenia contacte, però en el seu telèfon hi hauria trucades cap al seu número. Va assegurar que el seu marit no consumia cocaïna poc abans de canviar de versió i dir que sí que era consumidor habitual. 

La presentadora en un photocall / TVE

Els pares basen les seves sospites precisament en aquests canvis en el seu testimoni, unes contradiccions que creuen que no són fruit dels nervis. La investigació continua oberta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa