El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Mosquera se sincera sobre el seu intent de suïcidi
  • CA

Raquel Mosquera ha volgut aportar el seu granet de sorra en un debat sobre la importància de la salut mental. La col·laboradora de televisió, coneguda per ser l’exdona de Pedro Carrasco, ha reconegut en antena que va intentar suïcidar-se. Ha estat ingressat en centres psiquiàtrics diverses vegades, un estat mental delicat que va donar-li peu a cometre una bogeria. Ara n’ha donat detalls durant la seva intervenció a Viva la vida. La presentadora, l’Emma García, iniciava la conversa amb una afirmació dura: “Pots tenir-ho tot i, alhora, no poder evitar tenir una veu al teu cap que et diu que no pots. És molt important que el teu entorn et faci veure que no has de responsabilitzar-te d’allò que no pots controlar”.

I d’aquí passaven al testimoni de la Raquel, el que esperen que pugui ajudar a altres persones en una situació similar: “He patit depressió durant molts anys i he arribat a tenir brots psicòtics. La persona a qui li passen aquestes coses pateix moltíssim. Jo patia molt, de fet, perquè en aquell moment realment no volia suïcidar-me… però no volia ser una molèstia per a les persones a les que estimava i això va fer que ho intentés. No tenia ganes de llevar-me, ni de dutxar-me, ni d’atendre els meus fills. És molt dur i molt cruel“.

Raquel Mosquera se sincera sobre el seu estat de salut / Telecinco

Raquel Mosquera ha necessitat sotmetre’s a diversos tractaments, fer teràpia, estar ingressada i prendre medicació per començar a recuperar-se: “Ara em sento feliç i motivada. Recordo sentir-me tan summament malament, per això… No tenia forces per a res, no tenia il·lusió ni motivació. Abans d’intentar suïcidar-te ho penses molt perquè són coses tremendes i una malaltia molt greu. El que s’ha de fer és posar-te en mans de professionals, prendre medicació, estar envoltat de persones que t’estimen i mantenir-te ocupada. A poc a poc vas sentint-te millor, però el més important és demanar ajuda. Si jo he pogut sortir-ne, vosaltres també”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa