Raquel Mosquera sorprèn amb un pla desesperat per poder pagar els deutes

Raquel Mosquera no travessa un bon moment. La perruquera, coneguda per la seva relació amb el boxejador Pedro Carrasco, ingressava en un hospital psiquiàtric fa uns mesos per culpa d’un nou brot psicòtic. En els últims anys n’ha patit uns quants per culpa d’un trastorn bipolar que no acaba de superar. Això fa que no pugui treballar amb normalitat, el que alhora afecta la seva situació financera. Fins a dalt de deutes i amb problemes de liquiditat, ha pres una decisió desesperada per tal de solucionar aquesta situació: signar un contracte amb Telecinco per convertir-se en col·laboradora de Viva la vida.

Ella havia assegurat anys enrere que deixaria els programes del cor perquè feien que empitjorés la seva salut mental. Ara no ha tingut més remei que tornar-hi, ja que necessita desesperadament els diners. El problema és que queden poques setmanes per a l’estrena de la segona temporada del documental de Rocío Carrasco, la seva fillastra, qui explicarà per què no té relació amb la família. És probable que Rocío critiqui Raquel Mosquera i que aquesta hagi de respondre, per la qual cosa el programa dels caps de setmana en el que col·labora hauria creat una secció especial perquè doni la seva versió.

Raquel Mosquera | Europa Press
Raquel Mosquera, en una foto promocional per a un programa de televisió | Europa Press

Informalia treu a la llum que Raquel Mosquera ha acceptat l’oferta pel sou, ja que li ofereixen 600 € per dia. Cada vegada que vagi a plató s’embutxacarà aquesta quantitat, prou elevada per ajudar-la a sortir de la crisi econòmica en la que es troba. Pocs ingressos, deutes i dos embargaments d’Hisenda. La seva nova estratègia per fer diners passa per seure a plató i concedir exclusives que la salvin d’aquests problemes. La seva esperança era la venda de la casa de Galapagar, a Madrid, però no aconsegueix trobar comprador ni tan sols amb la rebaixa que acaba de fer. Espera poder respirar una mica més econòmicament amb la nova feina a Telecinco, la que espera que no la perjudiqui en altres àmbits.

Nou comentari