El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Bollo revela amb quins col·laboradors de ‘Sálvame’ manté relació encara
  • CA

Raquel Bollo fa temps que va decidir deixar la seva feina com a col·laboradora de ‘Sálvame’ i començar una nova vida, allunyada del programa de les tardes de Telecinco. Des de llavors, la sevillana ha estat molt discreta amb la seva vida, tot i que ha assistit a alguna vegada a programes com ‘Sábado Deluxe’, però no ha volgut parlar mai de la seva vida privada.

Tot i que la seva sortida de ‘Sálvame’ va ser d’un dia per l’atre i inesperada pels seguidors del programa, sembla que Raquel Bollo manté amics al programa on va treballar durant anys. Ella mateix ha revelat, després de la pregunta d’una seguidora a Instagram, amb quins tertulians de ‘Sálvame’ manté relació. “Amb qui continues tenint contacte de ‘Sálvame’? Tant de bo es faci un perdó públic cap a tu i la teva història”, ha estat el comentari de la seguira.

I Raquel, sense pensar-s’ho, ha respost: “Continuo parlant amb Belén i Gema més sovint, i amb Maria, Chelo i Laura Fa algun missatge. Maria sempre m’envia algun missatge carinyós de les meves nétes”. D fet, fa pocs dies, Belén Esteban deixava clar que sí, que efectivament té molt bona relació amb Raquel Bollo, en lluir un ‘mono’ de la marca de roba de Raquel Bollo.

Belén va triar un ‘mono’ rosa fúcsia de la col·lecció de Raquel per a participar en un intens polígrafo a ‘Viernes Deluxe’ aquest mateix divendres, relacionat amb la polèmica arribada de Rocío Carrasco al programa de Telecinco. “M’encanta, Raquel“, escrivia Belén Esteban al costat d’un vídeo en el qual desfilava amb aquesta peça de roba.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 12, 2021 | 21:33
    M'importa una merda juliol 12, 2021 | 21:33
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa