El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quim Gutiérrez, eufòric: èxit a França, Hollywood i pare del primer fill

Quim Gutiérrez està d’enhorabona. L’actor català, a qui vam conèixer a TV3 amb Poblenou i El cor de la ciutat, té quatre pel·lícules pendents d’estrena i ha estat pare recentment. La vida li somriu, del que ha presumit en una entrevista molt completa amb Jordi Basté a RAC1. L’objectiu era presentar el film francès que acaba d’estrenar, Madeleine Collins. Aquesta no és la primera pel·lícula que grava allà, un país que l’ha acollit amb els braços oberts des que va aprendre a parlar francès el 2008: “Vaig apuntar-me a francès per intentar obrir-me mercat allà, ja que és una indústria que queda molt més a prop de casa que la de Hollywood”. Això no vol dir que hagi renunciat a actuar a Los Angeles, el que va fer l’any passat de la mà de Jungle Cruise: “Vaig gaudir moltíssim, fantàstic… tot i que no a nivell interpretatiu perquè vaig tenir un paper secundari”.

L’últim rodatge ha coincidit amb el naixement del seu primer fill, un nen a qui ha anomenat Bru. L’ha tingut amb la model Paula Willems, 17 anys menor que ell. Ara que han passat un parell de mesos, reflexiona sobre una paternitat que troba senzilla si la compara amb la feina d’actor: “He fet rodatges de nit, els que són una salvatjada… Durant dues setmanes o tres, canvies el cicle de son totalment perquè comences a treballar a les set de la tarda i vas a dormir a les 7 del matí. Així que compaginar la son amb la paternitat em resulta molt senzill”.

Quim Gutiérrez anunciava amb aquesta foto divertida que havia estat pare / Instagram

I d’aquí, passa a revelar una anècdota amb Pau Gasol que ha fet molta gràcia a Jordi Basté: “Vaig coincidir amb ell en un campus d’estiu quan érem petits i amb ell vaig viure la meva anècdota esportiva més ridícula… El meu equip havia arribat a setzens de final quan ens vam enfrontar a un equip que es deia Forrest Pau. Vam pensar que serien uns imbècils i, de sobte, ens trobem a Pau Gasol davant… No es va moure de la línia de 3, ell sol ens va fer caldo amb triples”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa