El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa als Goya: Antonio Banderas i María Casado reemplacen Buenafuente
  • CA

La 35a edició dels Premis Goya tornarà a Màlaga. L’acadèmia de cinema acaba de fer oficial el nomenament d’Antonio Banderas i María Casado com a nous directors i presentadors de la pròxima gala. Només fa uns mesos que l’actor va anunciar que havia contractat la periodista a la seva productora, després que TVE cancel·lés el seu programa. Una nova aventura professional que amagava aquesta bomba, la de dedicar-se a preparar la següent edició dels premis de cinema espanyols.

La novetat principal és aquesta, que substituiran Andreu Buenafuente i Sílvia Abril després que aquests n’hagin estat al capdavant els últims dos anys. En un comunicat, l’acadèmia de cinema informa, a més a més, que l’escenari serà el teatre del Soho (propietat d’Antonio Banderas).

“Volem entregar al nostre públic i a tota la societat el millor que tenim, i entre el millor està Antonio Banderas. Es va posar immediatament a la nostra disposició perquè la pròxima gala se celebri de manera responsable i compromesa amb el moment i la societat. Hem arribat a un acord perquè la seva productora, i en el teatre que va fundar, qui presenti i dirigeixi els premis Goya acompanyat de María Casado”, expliquen.

Antonio Banderas, per la seva part, ha volgut agrair l’oportunitat: “És un honor i un privilegi posar-nos al servei de la gran família del cinema espanyol”. I María Casado s’hi ha sumat: “Serà un gran repte i una major il·lusió formar part d’una gala històrica a tots els nivells”. 

La cerimònia tindrà lloc el pròxim 27 de febrer, una festa del cinema espanyol que torna a estar presentada per una periodista catalana. Hi haurà restriccions d’aforament i s’extremaran les mesures sanitàries. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa