El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Rubio suma més problemes empresarials: “No té sort en els negocis”
  • CA

Pilar Rubio i Sergio Ramos han fet moltíssims diners. El futbol ha omplert les butxaques del sevillà, però ella no es queda enrere i també ingressa molt gràcies a la televisió. A més a més de les feines oficials, el matrimoni també compta amb diverses empreses que ajuden a incrementar encara més el seu patrimoni. El problema? Que els actius de Pilar Rubio no estan donant els resultats esperats. Així informa Vanitatis, que assegura que la presentadora “no té sort” en els negocis: “A Pilar no li falta feina ni èxit, però ha tingut entrebancs en els negocis que ha engegat en solitari”.

Concreten més la informació i afegeixen que Pilar Rubio s’ha vist obligada a liquidar un dels projectes que més il·lusió li feia, la societat més antiga que tenia al seu nom. La va donar d’alta com a agència de publicitat, la que no generaria prou beneficis des del 2017. Aquesta liquidació se suma a la de la seva marca de roba i la botiga online que va crear amb la seva estilista. No va funcionar i, de fet, el projecte en el que venien la roba que Pilar duia a televisió no va durar ni tan sols un any.

Pilar Rubio potencia la seva imatge d’influencer / Instagram

La seva feina a televisió sí que funciona, així com la venda de llibres. De fet, ha presentat el seu segon llibre fa només unes setmanes. Confia en poder vendre molt per recuperar-se d’una situació financera que desitjaria que fos encara millor de l’actual. Fins llavors, continuarà treballant en guanyar més seguidors a Instagram per poder convèncer marques per representar els seus productes. Només amb els drets d’imatge pot estar guanyant molts diners, especialment per les campanyes de publicitat que encadena. Pilar Rubio continua sent una estrella a Espanya, el que voldria explotar per deixar enrere els fracassos empresarials dels darrers anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa