Paz Vega: “He sobreviscut a més d’una trobada amb Harvey Weinstein”

L'actriu ha reconegut en una entrevista que ha hagut de dir que no a diversos directors "des de molt jove"

Paz Vega és d’actualitat des que es confirmés la seva participació en la nova temporada de Mask Singer. L’actriu formarà part del jurat del programa d’Antena 3 després de guanyar l’edició de l’any passat. Per tal de fer-ne promoció, ha concedit una entrevista a Vanitatis en la qual ha aprofitat per parlar d’altres temes, entre ells, el moviment Me Too.

Paz Vega, a 'Mask Singer' - Antena 3
Paz Vega, a Mask Singer / Antena 3

Amb una trajectòria meteòrica, l’actriu ha coincidit amb algunes de les estrelles més importants de Hollywood. És per això que la sevillana ha tingut trobades amb el polèmic productor Harvey Weinstein, condemnat a 23 anys de presó per diversos delictes sexuals: “He sobreviscut a més d’una trobada amb ell… Era un secret a veus com treballava aquest senyor”.

“El més important és que, a partir del testimoni d’algunes de les seves víctimes, hi ha hagut una revolució feminista i s’han visibilitzat els abusos que pateixen les dones en qualsevol àmbit laboral. Em sento afortunada de viure en l’època del Me Too“, reflexiona l’actriu.

Harvey Weinstein, en una foto d’arxiu / Europa Press

De fet, Paz Vega reconeix que ha hagut de dir que no a algun director: “Diverses vegades vaig haver de dir que no… I des de molt joveneta. Això ho he tingut molt clar sempre”.

Comentaris

    Ricard 18/05/2021 12:34 pm
    Doncs hi ha col·legues que diuen que sí, i es promocionen. Aquestes col·legues no s'han de denunciar? No acabo d'entrendre cap a on va aquesta onada de "feminisme". Comprenc la situació i comparteixo que són situacions a eradicar, però no acabo de veure honestedat en tothom i en tot.

Nou comentari