El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La festa de Paz Vega plena de famosos que va acabar amb una visita de la policia
  • CA

Paz Vega ha acudit a El Hormiguero per presentar la seva última pel·lícula, La casa del caracol. L’actriu ha animat els teleespectadors a acudir al cinema: “És segur i a poc a poc hem de tornar a aquesta anhelada normalitat i omplir les sales de cinema. Jo també tinc por encara, però em sembla molt valent fer una pel·lícula en aquests moments”.

I d’aquí, a promocionar el seu paper com a jurat de Mask Singer i treure a la llum alguna anècdota molt curiosa. Paz Vega té una carrera artística completíssima, així com una llista de contactes molt prestigiosa: “A 7 vidas em va anar molt bé i em vaig poder comprar un apartament genial al centre. Per a la inauguració vaig començar a trucar gent i va omplir-se massa. Va venir Santiago Segura, el Gran Wyoming… i no et diré més noms. Aquell dia va arribar a venir la policia a casa entre les 4 i les 5 de la matinada i els vaig demanar a ells que sortissin a negociar amb els agents, però no va funcionar i al final vam haver de marxar”.

Després de 14 anys vivint a Los Angeles, l’actriu ha vist la cara menys amable de la indústria: “Antonio Banderas sempre la defineix com l’estrella de l’arbre de Nadal, que té gebre per davant i cartó per darrere”.

Paz Vega, entrevistada a El Hormiguero / Antena 3

Aquesta setmana ha celebrat el debut de la seva filla Ava, que s’estrena com a actriu als 11 anys: “Rodar amb ella ha estat una experiència preciosa, ha estat molt maco. Ara bé, no he pogut evitar guiar-la una mica. Vull que es dediqui al que ella vulgui, però és molt petita encara. Jo li recomanaria la interpretació perquè és la feina més maca del món… Com no m’he d’emocionar si la meva filla es vol dedicar a la feina a la que tant m’estimo?”.

Una Paz Vega propera i simpàtica que ha aprofitat aquest aparador per demanar que tot torni a la normalitat com més aviat millor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa