La ‘influencer’ catalana Paula Gonu respon: és independentista?

Paula Gonu ha aconseguit una legió de fans. És una de les influencers més conegudes del país, el que li permet viatjar per tot el món i promocionar les marques més luxoses. Aquest dimecres ha sorprès els teleespectadors de TV3, que l’han pogut veure momentàniament a l’APM. Què hi feia? El programa volia que es mullés per primer cop i que respongués una de les preguntes que més li fan els seus seguidors: és independentista?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de ?PAULA GONU (@paulagonu) el

 

Fins ara sempre havia intentat escaquejar-se per no tractar el tema, ja que és conscient que si es mulla enfadarà a una bona part dels seus seguidors. Una estratègia equidistant que segueixen la majoria de les influencers, que tampoc no volen perdre la simpatia de certes marques unionistes.

Però tornem a la seva intervenció a l’APM. Li han fet la pregunta i com ha respost ella? Amb evasives, de nou? “Em falta informació per dir si sóc o no indepe. El que sí que dic és que s’han de respectar totes les opinions i que quan fa molt de temps que una part molt gran de la població demana alguna cosa, potser no li hem de donar el que volen ràpidament, però sí escoltar-los“. 

Paula Gonu a 'APM'   TV3

Paula Gonu a ‘APM’ / TV3

No és el primer cop que es manifesta sobre el tema, com dèiem, però sempre d’una manera bastant neutral. El 3 d’octubre del 2017, per exemple, va fer un vídeo en el que demanava “pau i amor” perquè la gent no es barallés després dels incidents de l’1-O. 

Com resumir la seva postura? Cada seguidor traurà les seves conclusions. Queda clara una cosa, que la influencer no es manifestarà clarament.

Nou comentari